Napriklad by to bolo ze, rano vstanem dobre sa naranajkujem, vo vlaku sa nasmejem s kamosmi, pridem do skoly a ze koniec tym predmetom co nic nenaucia a ja by som sa stala riaditelkou s platom milion eur na mesiac, ako by som odchadzala z novej pracicky nasla by som niekde pana praveho a isla s nim este ten vecer na dovolenku na nejake pekne miesto A v noci by este dorazili kamosi a isli by sme na nakupy Takze to by bolo super stravenych 24 hodin a pokracovalo by to dalej
rano vstať,dobre sa naranajkovať,zakuriť cigu,kuknuť na hodinu na net a popočuvať hudbu na pc,isť sa najesť do restauracie,isť von s kamošmi niekde a vypiť do baru alebo na disko alebo niekde len tak,potom večer prisť domov zabaviť dajaku pc hru,dobre sa najesť a isť kukať TV alebo dvd do noci.
Ale vzdy je lepse niečo ine,niekedy mi vyhovuje že som sam
fuuha,pobehat svet s mojim priatelom, spoznavat novu kulturu a zvyky a samozrejme aj dake to dobre jedlo...nakupovat a jednoducho si uzivat kazducku minutu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
IDEALNY MOJ DEN
a v ramci moznosti? neviem. nic kde som ja nemoze byt ani trosku idealne
To boli dokonalé a ideálne dni
Ale vzdy je lepse niečo ine,niekedy mi vyhovuje že som sam