Adrenalínovo-že spadnete z banjijumpingu do ust krokodila alebo ze na starobu,zabitie elektrickym prudom,samovražda,utopenie sa,zastrelenie,na chorobu atd....
Mne sa urcitu dobu snival sen ze sa ocitnem na moste a zrazu padnem do mora,ja nwm co to bolo a prebudim sa..a snivalo sa mi to dost dlho a myslim si ze tak mozno aj zomriem no neviem
@paulinka24 no á? síce 90 rokov sa pravdepodobne nedožijem, ale absolútne nechápem prečo takí ľudia starí neberú všetci drogy, dajaká závislosť alebo poškodenie pečene by ich už dajak trápiť nemuselo a mohli by si tripovať až do smrti.
Hlavne by som chcela zomrieť mladá, nech nezažijem tie nepríjemné stavy spojené so starobou, akože vidím, že svet ma tu už vôbec nepotrebuje, nemám silu a všetci moji rovesníci sú mŕtvi...
Ja zomriem na zožrati drakom... hehe, ale nie Ja už zhruba viem ako zomriem, ak mi to niečo neprekazí čo by som vlastne bola radšej lebo by pravdepodobne to bolo bezbolestnejšie a jednoduchšie
@burble a drogy sú zadarmo? šak nemajú paňazí tolko na to... nie sú už takí šikovní aby kradli tescu nóbl chlast a predávali kdesi na stanici rodičia im už peniaze nedajú, šlapať asi tiež moc nepôjdu.. tak kde taká babička zobere peňáze na tripa?
si užijú za stopaďesáteurový dôchodok (plus možno odložia porcelánové jelene do záložne) a potom umrú od hladu
A PRETO! som za štvrtý dôchodkový pilier - šporenie na drogy!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
ale ked uzmusim, tak ako nejaky 110 rocny dedko pocas spanku
alebo je mi to vlastne jedno len nech ma to nebolí
tak ani ja, ja som si to chcel vychutnať kolektívne
inak, najradšej asi pri nejakej činnosti, ktorú veľmi rada vykonávam
už si si aj vybral značku pracieho prášku / aviváže?
jednoznačne!
no ale ja by som chcela zomriet tak že zaspím a už sa nezobudím.. ale dúfam že to príde až nejak keď budem mať 90-ku
ja sa zregenerujem. umrú všetky moje bunky, ale vzápätí ich nahradia nové
-.-
@mayben facku ? dve ?
keď to má byť celkom eko, tak by si sa mal prať tak, aby si nemíňal elektrinu + najlepšie niekde, kde by si potom poslúžil ako potrava zvieratkám
snažím sa
si užijú za stopaďesáteurový dôchodok (plus možno odložia porcelánové jelene do záložne) a potom umrú od hladu
A PRETO! som za štvrtý dôchodkový pilier - šporenie na drogy!
avšak štvrtý pilier je véľlmi dobrý nápad, nechceš do politiky?