i want to live an eternal life ja myslim ze stupidna otazka, na toto ine odpoved ako to co si uviedol ani necakaj. Kazdy normalny clovek podla mna chce zomriet nejak bezbolestne a v spanku, teda to sa stava tuctovou otazkou a potom idu na rad odpovede typu kozami pri trtkááčke
ja by som napriklad chcel zomriet bud v plamenoch alebo pri rukojemnickej drame v snahe zlikvidovat utocnikov.. Nechapem, preco by to mala byt stupidna otazka: len preto, ze smrt je v dnesnej dobe viac tabuizovana ako sex, z dovodu, ze ludia maju az panicky strach z vlastneho konca?? Ja sa teda smrti nebojim, a ked budem mat pocit, ze prisiel moj cas, odidem odtialto tak, aby sa na to nezabudlo..
a podla mna by mohlo byt zaujimave aj nejake presofistikovana samovrazda.. Hra o prezitie, ale so zachranarmi.. Rozlusti sifru a zachran ma heh, ale to by uz bolo trocha psycho aj na mna inak, su stovky az tisice sposobom ako zomriet, a nikdy clovek nevie, ci skonci s rozplacnutym mozgom po celej ceste po zrazke s kamionom, alebo sa mu smykne na schodoch a na poslednom schode si zlomi vazy, ci ho uskrti bludna smycka na lane pri bungee.. Skoda ze ludia sa vyhybaju takymto morbidnym a kontroverznym temam..
hmm neviem sa rozhodnut medzi v spanku/bezbolestne,ani by som nevnimala/,alebo presnym opakom v strasnych bolestiach niekolko hodin zomierat...to sa neda vysvetlit preco,...:/
@kika311 nezaoberas sa snad buducnostou rovnako? Co budem studovat, co budem robit, kde budem byvat, co budem jest?? Tak preco nie ako umriem? Kazdy chce mat vynimocny zivot, no vsetci maju fadnu smrt.. Nieje to skoda? Mozno je to morbidne, ale zomriet sa da aj komicky, tragicky, paradoxne.. Si zober darwinovu cenu napriklad.. Ludia co ju vyhrali teda vedeli zomierat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
Je to taká divná otázka, že ako by sme chceli zomrieť...
Hlavne tak, aby za mnou nikto neplakal ale smial sa aké zážitky a príhody sme spolu prežili.
alebo potom hociakou rýchlou smrťou.
sedím na lehátku...pijem pivo a pozerám na atómové hríbiky v diaľke
ale chcela by som vidieť napríklad koniec sveta
alebo niečo také, ako bolo v Melanchólii by tiež nemuselo byť zlé
nechcel by som sa utopit, byt pochovany zaziva atd...