napr. kedysi dávno na Balkáne bola za kurvu označovaná každá žena, o ktorej sa vedelo, že sa s niekým vyspala mimo manželstva. takáto žena bola potom vyhnaná z dediny, pretože celej dedine prinášala smolu.
kurva je pre mna dievca, co sa snazi dosiahnut nejake hmotne alebo aj nehmotne statky pomocou sexu. nema problem sa vyspat s hocikym, ak jej z toho plynie nejaka vyhoda (hoc len, aby si tym dvihla ego).
nezapadam do tejto definicie, lebo neholdujem nezavaznemu sexu, bez nejakeho vztahu.
pre mňa je to okrem toho ešte aj niekto, kto proste má veľa mužov naraz, len za účelom toho, aby si niečo dokázala.....alebo ich strieda veľmi často a je vlastne jedno z akých dôvodov (veľmi často = každý deň až dva niekto iný) a kedysi som tam zapadala dnes už chvala bohu nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
nezapadam do tejto definicie, lebo neholdujem nezavaznemu sexu, bez nejakeho vztahu.
kurva - dievca, ktora si zaraba prednostne fyzickou pracou (nebudem presne definovat akou, ved vieme)
kurva - clovek kurva, ktory oj*bava vsetkych okolo seba, nevynimajuc z toho ani svoju rodinu (ja osobne to niekedy definujem aj ako "mentalna kurva")
a skurvena kurva... to je kurva, ktora da vsetkym okrem teba
Kurva je proste kurva.
(mne) Nepríjemná osoba alebo prostitútka.
ja do tejto definície nezapadám,ale po škole to o mne hovorili, a to prosím pekne preto,že nosím krátke kraťase z ktorých mi trčí riť
kurva žena- bezcharakterná p*ča
a potom je ešte že štetka.. a tá dá iba niektorým a za cash.. ale za poriadny cash.
Alebo také dievča, ktoré je celkom prelietavé... Ale to je väčšinou také, ktoré je s niekým bez lásky.
A také, ktorá sa nechá pretrtkať alebo polízať od hocikoho hocikde.
A nie, ja nie som. Fakt že nie.
deti sú super
štetka= ľahká baba, ktorá dá každému
prostitútka/ šlapka= najstaršie ženské povolanie
Tak si to definujem ja.