ja by som chcel byť zabitý asi v 60-ke ale nejak normálne, napr. výstrel do srdca, alebo niečo také a pomaly umierať v náručí manželky, alebo niečo také alebo ešte infarkt!!! to je ešte lepšie!
nebojte sa smrti, minulý rok som si prečítal v Hospodárskych novinách úvahu o tom, že ľudstvo už objavilo 7-8 kľúčových vynálezov svojej existencie, a taký zahraničný analytik odhaduje, že v priebehu najbližších desiatok rokov objavíme nesmrteľnosť, alebo spôsob ako si predĺžiť život na mnohonásobne dlhšiu dobu... a čudujte sa odvtedy verím tomu, že nezomriem predtým som uvažoval, ako ma raz zabijú, ale teraz nad tým neuvažujem, teraz viem, že budeme žiť nekonečne dlho a že to je fakt
@bluepanter pred pár rokmi mi hovoril (vtedajší) najlepší kamoš, že aký mal sen... snívalo sa mu, že sme vystupovali spoločne z nejakej limuzíny a začali po nás strielať ale už neviem či nás zabili oboch, alebo len niekoho...
hm a keď mi to hovoril, ja som mu z mrazivým pokojom na to odpovedal "mhm, hej, opozícia..." (a tým som to považoval za vysvetlené a on na mňa čumel a čumel...)
ja mam z toho neskutocny strach..aj celkovo zo starnutia..tusim,ked som mala dakych 6 rokov som sa nad tym prvykrat zamyslala a to bol moj prvy rozhovor na urovni s mojimi rodicmi..som preplakala celu noc vtedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Chcem zomriet sice v staorm veku ale pri riskovani zivota kvoli niecomu .... to uz neviem comu.
Ale myslim ze my si vyberat nebudeme a ziadne dalsie generacie nebudu
hm a keď mi to hovoril, ja som mu z mrazivým pokojom na to odpovedal "mhm, hej, opozícia..." (a tým som to považoval za vysvetlené a on na mňa čumel a čumel...)
inak je to ako vystrihnutá scéna z filmu XD