Ako dalej ked si uz nevieme dat rady?..ked sa nieco poserie, a zrazu sa aj vsetko ostatne zosype??..problemy zo vsetkych stran..nie som sama co to preziva vsak?..ako vstat a zacat odznovu?odkial nabrat tu silu??..pls
Naucit sa prijimat veci tak, ako prichadzaju. Pokial nemas doslova noz na krku, fakt nejde o nic. Samozrejme, pokial si zdrava. Vsetko ostatne sa da vlastnym usilim dosiahnut. Je pekne, ak veci vychadzaju, ale je prijemne, ak niektore aj nevychadzaju, lebo prave vtedy citis, ako dozrievas. Vtedy vnimas, ako si za vsetko pozitivne vdacna..
Vsetko prijimat a nic nesilit. Proste dat si chvilu pokoj, nic netvorit, oddychovat, az kym pride opat svetla chvilka, ktora ti naznaci, ze prislo tvoje lepsie obdobie.. Obvykle je to tak, ze bud sa ti dari, alebo sa ti nedari. To mas ako (z mojho pohladu) v pripade bab - bud nie je na obzore ziadna, alebo su ich hufy.
1ka to celkom vystihol, ludia maju povecsinu obdobia ked sa im dary alebo nedari. Malokedy je to v rovnovahe aspom v mojom pripade. Bud sa mi dary, vsetko mi vychadza alebo nie. Nuz teraz pred vianocami to bolo napr dost tazke, pohadal som sa s tatkom, pohadal som sa zo sefom, vykradli mi auto - ktoremu sa navyse potom dosral klinovy remen, a nejake osvetlenie tachometra. Za jeden den ma zastavili tri krat policajty, nemohol som zohnat zamky tesne pred vianocami ich nikto nemal alebo predavali kompletne sady za 4200 bez dph (to je k tej kradezi auta ). Vsetko nahovno a predsa. Teraz par dni pred vianocami sa mi vsetko zase vratilo do pozitivnej stranky, s tatkom je to ok, sef je uz tie ok dokonca som dostal vianocne premie, zamok som zohnal zadarmo, auto som si opravil za smiesnych 300 korun a uz ma nic netrapi. Treba to len brat tak ako to pride, ako sa hovori, po dazdi vzdy vyjde slnko. Tj aj ked sa ty teraz nedari, zachvilku pride dobre obdobie a na vsetky starosti co si doteraz mala zabudnes, alebo sa urovnaju. A co sa tyka toho dozrievania, aj s tym suhlasim, tym ze mas nejake problemi, alebo starosti, povecsinou sa po nich dokazes poucit a vies si povedat aha tak takto to robit nemam alebo takto to nemozem brat, alebo tomu nemozem verit. Ver mi zachvilku bude dobre, mysli aj na to ze ta mohli stretnut ovela horsie veci, a mnohi ludia sa maju horsie ako ty.... Prajem ststne a vesele ....
A ked sa kazi uplne vsetko vo vsetkych smeroch? Pisete, ze chvilku pride dobre obdobie, lenze moje "zle" obdobie trva od juna. Nasi sa rozvadzaju za brutalnych podmienok, v skole ma cakaju komisionalky a vobec nic neviem, zdravie mam v keli, nemam uz ziadne kamaratky az na jednu, psychicky som na tom dost zle a s chalanom do ktoreho som zalubena nikdy nebudem. Poradite co robit v mojom pripade pls? Dakujem
urob si jeden vecer len pre seba, napusti si vanu obloz svieckami a premyslaj preco sa ti nic nedari,kde robis chybu a kde ju robia ini. kazdy problem ma riesenie a ked ho nema tak to nie je problem... drzim palce
Lorelai: vsetko je to o tom ako ty beries zivot,,kazdy den je novy,treba sa nad vsetko povzniest,zacat odznova,,je to tazke ale vzdy sa to da,,hlavne sa netreba vzdavat,pretoze potom sa vsetko zacne znova rucat coraz viac a viac,,,aj ja drzim prsty,,a nikdy si nemysli ze si sama,treba len otvorit oci a poobzerat sa okolo seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov