Pri spomalenom zábere vidno že najprv spadol na strechu potom na kapotu auta a nakoniec na ten betónový obrubník na ktorom si s najväčšou pravdepodobnosťou zlomil tu stehenu kosť aj s panvou.
čítal som že pri opitosti sa pri pádoch nesťahuje svalstvo a je v podstate uvolnené, takže človek dokáže prežiť niekolko násobne ťažšie situácie na organizmus ako pri bežnom triezvom stave ... bol tam aj príklad presne chlapa ktorý spadol z okna a v podstate mal len zopár modrín
Byt opity je casto velmi bezpecne. Ja som pocas strednej chodil zo skoly opity takmer kazdy den. Zavrel som oci (nie, ze by som ich vladal ma otvorene..), zapol autopilota a vzdy som prisiel domov bez toho aby ma zrazilo auto. Zo skoly dom som to mal tak pol hodku pesi natriezvo.
Ale je pravda, ze ked som bol slabucko "opity" a na obchodnej som sa vysypal na kolajniciach, tak som mal laket rozbity tak, ze este donedavna ma bolel a uz je tomu rok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Jednoducho ľudovo povedané hlúpi a opití ľudia majú vždy viac šťastia, inak to neviem chápať a ani nechcem..
Ale je pravda, ze ked som bol slabucko "opity" a na obchodnej som sa vysypal na kolajniciach, tak som mal laket rozbity tak, ze este donedavna ma bolel a uz je tomu rok.
Najskor to asi zavisi od miery.