Ako moc by sa zmenil vas zivot, ak by ste vedeli co je po smrti?
Ak by ste vedeli napr. ze je nebo a peklo, ze neni nic alebo sa reinkarnujete, co by sa vo vasom zivote zmenilo? Ake hodnoty by sa vam posunuli "hore" a "dole"? V com by ste sa zmenili, bol
Verím Bohu, takže môj život sa mení, snažím sa žiť dobre, podľa svedomia, ktoré si nechávam formovať...
To po smrti je odmena. Uvedomujem si, že nestačí len dobre žiť, aby som si to zaslúžil.
ak by som vedel že je nebo a peklo, tak by som začal úprimne opovrhovať tým bohom čo to tak zariadil a vo voľnom čase by som sa asi často zamýšľal nad presnou formuláciou toho ako mu vysvetlím prečo si myslím že je doslova najväčší existujúci kokot vrámci celej existencie.
@midnight och, však peklo a nebo - miesto pre dušu je dôsledkom konania v živote. Hovorí sa tomu spravodlivosť, ale asi máš radšej anarchiu bez rebríčka hodnôt. Ak by nebolo zlo a dobro, nebola by spravodlivosť, či slobodná vôľa...
@georg21
tvoje náboženstvo a tvoj boh ani netušia čo slovo spravodlivosť znamená, nie to ešte ako sa robí, či už v praxi alebo v teórii.
a nie, nejdem s tebou do žiadnej diskusie, všetko sú to veci ktoré sme už desiatkykrát rozoberali, choď si vygoogliť naše staré diskusie, s tebou, zajkom, kýmkoľvek z vašej sekty.
nechce sa mi furt znova a znova ísť tými istými zbytočne dlhými diskusiami len preto že druhá diskutujúca strana nie je schopná či ochotná pochopiť.
@midnight tak ja o tebe napr. viem, že si dosť extrémisticky vykladáš Bibliu, čiže si sám skresľuješ pohľad na Boha, namiesto toho, aby si ho nechal, aby sa ti dal poznať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
To po smrti je odmena. Uvedomujem si, že nestačí len dobre žiť, aby som si to zaslúžil.
aj tak je to na picu ked to nie je uprimne
inak asi nič.
určite tak ako sa vyjadril @3georg , plus by som neustal v modlitbách aj za tie duše ako napr. v @6....
ináč by som bol veľmi zlý a škodoradostný, aby som chcel od všemohúceho Boha, nech si to každý v tom pekle vyskúša aspoň na 30 sekúnd...
tvoje náboženstvo a tvoj boh ani netušia čo slovo spravodlivosť znamená, nie to ešte ako sa robí, či už v praxi alebo v teórii.
a nie, nejdem s tebou do žiadnej diskusie, všetko sú to veci ktoré sme už desiatkykrát rozoberali, choď si vygoogliť naše staré diskusie, s tebou, zajkom, kýmkoľvek z vašej sekty.
nechce sa mi furt znova a znova ísť tými istými zbytočne dlhými diskusiami len preto že druhá diskutujúca strana nie je schopná či ochotná pochopiť.
ale inak pekný večer želám
ale ty o mne vieš dosť na to aby si mohol takéto niečo v pohode vyhlásiť, jasné.