ja maminmu priatelovi tykam nikdy mi ho ani inac oslovit nenapadlo
@sandy114 pani mi pride moc formalne a teta moc starecke asi
takze si myslim ze krsne je na mieste
@kiksna007 predstavila sa ti menom a priezviskom alebo len menom ? ak oboje tak vykaj a ked krsnym tak sa spytaj ze co... ak chce k vam do rodiny tak proste musia sa niektore veci poriesit tu ti moc neporadime ak neviem napr. ci je od teba starsia o 20r alebo len 10..
rady typu bitch , čupka ma vedia dostť z miery ... prečo by dakto hneď mal byť kurvou zato že žije s niekym kto už pred tym s niekym žil .... ste mimo ... a aj napriklad keď žije ale vzťah už nefunguje ...su spolu napr len koli detom a najde si milenca tiež by som ju nenazval kurvou ...proste len hlada svoje stastie ...... pana ludia ste milion rokov pozadu
Poznám ju už 12 rokov a mám s ňou dobrý vzťah a v pohode jej tykám. Veď každý rok som chodievala s ňou a jej dcérou (berieme sa ako sestry) na dovolenky a vtedy vlastne zastávala úlohu mojej maminy, ktorá tam vtedy nebola.
Čo ja viem... ja svojho nevlastného otca už volám "oco alebo tatino", pretože sa o mňa stará od šiestich rokov, ale viem, že kým mi to on s mamou navrhli tak som sa vyhýbala osloveniu.. Niečo na spôsob "ty, hej ty"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
@sandy114 pani mi pride moc formalne a teta moc starecke asi
takze si myslim ze krsne je na mieste
@kiksna007 predstavila sa ti menom a priezviskom alebo len menom ? ak oboje tak vykaj a ked krsnym tak sa spytaj ze co... ak chce k vam do rodiny tak proste musia sa niektore veci poriesit tu ti moc neporadime ak neviem napr. ci je od teba starsia o 20r alebo len 10..
ale napr. moj brat maminmu priatelovi dakedy vravel "jebko" takze ide o uhol pohladu
Ja budem po dvadsiatke trvať na tom, že každému tykám
ty buď tá dobrá, nedávaj dôvod na rozbroje.......
ak tvoju mamu otec podviedol s ňou, je to jej chyba čiastočne, nie celkom
ak si ju jednoducho našiel po rozchode, musíš k nej byť normálne slušná, podľa etikety.......nič viac, nič menej
Mne syn mojho priatela hovori Petka
Menom