Ako podla vás dopadne situácia na Ukrajine a ako by ste chceli aby dopadla?
V Ukrajine bolo včera už 3 obete.
Dnes som začul na aktuality.sk čosi o tom že ich už je 7 či čo. Vraj sa Kličkovi podarilo vybaviť prímerie s políciou a tá ich už aspon zatiaľ nestriela.
Ako to podla vás dopadne? A ako by ste chceli aby to dopadlo? Na k
Dopadne to tak že Ukrajina vstupi do Colnej Unie s Ruskom a aj chcem aby to tak dopadlo.
A to hned z niekolkých dôvodov:
1. EU nemá Ukrajine okrem vyrabovania nič ponuknuť.
2. EU chce Ukrajinu len pre jej nerastné suroviny a lacnu pracovnu silu.
3. Rusko zachránilo Ukrajinu pred ekonomickým kolapsom v roku 2014 tým že odkupilo od nej supisky či čo to za 15 miliárd dolárov (v prepočte) EU ponukalo cez 500 milionov.
4. Rusi chodia na dovolenky AJ k čiernemu moru hoci to maju aj Rusi ale chodia aj do Ukrajiny a na tom si Ukrajina pekne zarába.
5. Rusi si prenajímaju Sevastopol kvôli prístavu a prístupu k stredozemnému moru a na tom si taktiež Ukrajina zarába. Rusi na nu mysleli vždy.
6. EU ani nevedela že niaka Ukrajina existuje až teraz ked maju sancu sa dostať k jej zdrojom tak zrazu vždy EU chcela aby sa mala Ukrajina fajn.
7. Je to tak lebo tak rozhodla Ukrajinská vláda a tá malá hrstka demonstrantov s tým nič nezmôže. Ak budu protestovať stát má armádu. Co im to pomôže? Budu mať nižsie platy.
8. Rusko im aj má čo ponuknuť.
9. .........
10...................
11.....................
..................................................................................................................
Tých bodov a dôvodov prečo Ukrajina ma vstupiť do COlnej unie s Ruskom je vela.
Je to jednoducho tak ak budu srať políciu tak dostanu do čela.
Vsak už ich včera troch zabili.
Ludia nemaju čo NASILNE protestovať - pre tých čo sa obhajuju že vsak je tam demokracia.
Rusko aj na Ukrajinu myslelo narozdiel od EU a vláda sa rozhodla že jednoducho pojdu do COlnej unie a nie do EU.
CO im to pomôže ísť do EU?
Okrem zničenej ekonomiky a rozkradených nerastov?
Osud Ukrajiny má v rukách Putin a Merkelová s Obamom sa môžu aj posrať.
Samozrejme západné média v celej Europe hovoria že aká je tam polícia brutálna a chudáčikovia demonstranti len protestuju!
Ha-ha-ha. Ano protestuju a KLUDNE? Pokojne? Bez utočenia na policajné zložky?
A najviac ma zabil ten nápad že dali Janukovyčovi ultimátum že do dnes večera musí odstupiť.
To je totálne že na to aby sla Ukrajina do EU lebo nič iné si nezasluži.
CO spravia ked neodstupi? Zautočia? Dostanu dalsí do čela gulku?
Nech sa spamätaju oni su len obyčajní ludia 100%-tne závislý od státu, od jeho príjmov, a chcu bojovať proti armáde akože násilne?
To je fakt zabité.
No som zvedaví jak to skončí.
Ale aby potom neplakali ked vstupia do Colnej Unie a na učte budu mať aj tak 0 lebo nepracovali kamiony so zásobami neprisli. KEd bude len pre vládu nech neplaču.
Maju pracovať. Takto devastuju stát aj pracovnu silu. Ale najvaic na to doplatia oni sami a to si neuvedomuju.
nikdy som nepochopil túto selektívnu diakritiku... je to o tom, ktoré písmeno máš bližše k dominantnému prstu, zámer vesmírnych ľudí, máš v horoskope, že sa musíš vyhýbať značkám kvantity a mäkkosti v istých pozíciach v nepárnych slovách, alebo ako?
obdivujem policajtov... musia tam fest trpieť... čo som pozeral teraz video z 21.1. na mojevideo.sk tak ako ... sa im čudujem, že nepoužijú aspoň vodné delo alebo gumové projektily
Typická americká a západná propaganda: Štát je zlý, ale demonštranti sú svätý !!! Poďme ich podporiť, zhoďme ukrajinskú vládu, aby sa pripojila k vykorisťovateľskej EÚ. Vivat Amerika :ble:
Chlapce tebe to dobre jebe. Robis si tu falosne nicky aby si riesil tvoje osobne problemy a este sa tu snazis urobit aj rusku propagandu .
Chod radsej do Specnazu a tam sa mozes ukajat nad tym ako ti budu Rusi nakladat prdel.
Ja si myslím že každý kto robil tam kde sú ukrajinci má v tom jasno prečo by ukrajina mala ostať pre mňa za mňa aj za ostnatým drôtom ak to bude treba ....Len v takej Prahe sú už ak mor ty kokos všade kde sa pozrieš za pokladňou , v stánkoch , načierno za poplatok ich tam vozia (to viem od viacerých s ktorými som robil) .... Poniektorý čo tu zarábate aj keď len 300 euro tak budte radi že ukrajinci sú zatiaľ za "plotom" lebo ukrajinec urobí 2 x toľko čo vy a ešte za polovičnú cenu tak treba sa nad tým trošku zamyslieť že koho zamestnajú skorej ....to isté robia už rumuni jebú ceny všade kade chodia
Dopadne to tak, že na tieto demonštrácie sa časom zabudne... Ukrajina je územie, ktoré patrí Rusku. Rusi si nemôžu dovoliť stratiť vplyv na Ukrajine z viacerých dôvodov. Stratou Ukrajiny by sa zlomová hraničná línia medzi Rusko a Západom priblížila nebezpečné blízko ruským hraniciam a tým pádom by sa stalo Rusko zraniteľnejšie. Lebo keby sa Ukrajina dostala do EÚ dostala by sa aj do NATO a tým padom by sa dostala pod vplyv Západu. Z geopoliticko-strategického hľadiska je to pre Rusko nemysliteľné. EÚ je v súčastnosti slabá aby sa púštala do konfliktu s Ruskom. Američania by určite privítali získanie Ukrajiny ale za cenu konfliktu z Ruskom im to nestojí. Nikto sa neopováži vystúpiť proti Rusku. Rozdelenie Ukrajiny je tiež nepravdepodobné ...chýba silný vodca a presne definovaná hranica medzi západnou a východnou Ukrajinou. Inak držim Ukrajincom palce lebo Ukrajinský politici sú len odvar tých naších.
@mtb Chcel si napisat, ze nasi politici su len slaby odvar tych Ukrajinskych, ze? Inak suhlasim. Rozpraval som sa asi pred mesiacom s jendou Ukrajinkou a vravela, ze za rozdelenie je vacsina zapadnej casti a mladych, no ze to sa vraj nikdy nestane, lebo to vyssia moc kvoli politike nedovoli. A ze oni su taka natura, ze im je nejaka narodna hrdost ukradnuta a ze v podstate mladi svoju kulturu ani nemaju radi, preto sa trepu za kazdu cenu na zapad.
@qwedsayxc chcel by som aby prisli na pomoc "osloboditelia" zo zapadu, co by bola fajn zamienka pre putina konecne nalozit zapadu do zadku ... nic ine si ani ten dekadentny zapadny svet nezasluzi
myslim si ze ostanu pri Rusku a zbytocne polozili a este aj polozia zivoty za to aby sa "oslobodili" no keby vedeli ze cela EU je len skurvena picovina tak by sa sem tak nehrnuli
k rusku sa ukrajina v zivote nepripoji,a nie je to vobec tak ze sa tam bojuje za vstup do EU!
uz davno nie,momentalne je tam jeden velky boj proti systemu,proti EU aj proti Rusku,tak ako vzdy Ukrajinci bojuju proti vsetkym za svoj samostatny stat v slapajach banderovcov..
a ako moze EU vyrabovat Ukrajinu?? sak ti ludia tam nemaju co do papule dat,mnohe mesta nemaju ani len cesty vybudovane o com snivate? a Rusi? z dodaviek lacneho plynu sa ukrajinec nenazerie
doteraz mali moznost urobit ti pro rusi svoj lud spokojnym,znicit chudobu a dat ludom pracu..nic z toho desiatky rokov neurobili,namiesto toho si stavaju vily a uzivaju si nesmierne bohatstvo..oproti prezidentovi je klicko bezdomovec co sa tyka financii a co myslite,kto postriekal klicka hasicskym pristrojom?? podla medii a konspiratorov su to predsa vsetko zaplateni ludia nie nie su,urobili to prave ti o ktorych pisem,ze bojuju za uplnu samostatnost,nechcu byt pod nadvladou ani EU ani Ruska.
keby ludom dala vlada co si zasluzia,tak v pripade takycho demonstracii by som do nich strielal,ale oni na ludi jebu a ked sa ludia chcu obratit na zapad tak chcu ludom branit?
sami si za to mozu ,zapad nie je ziadna slava v sucasnosti ale stale sa tu mame ako kralovia oproti ukrajincom..ja ich plne chapem skuste si zivot na ukrajine vy mozno prezijete mesiac
a kto obdivuje fizlov tu je realny zasah berkutu nie zostrihane tendencne veci
a je dokonca este davno predtym nez padali prve molotovy - tie molotovy su len reakcia na ten lync ludi
a toto je najnovsie video mierumilovnych policajtov v mraze vyzliekli demonstranta biju ho ap ozuju s nim
Zopár ukrajinských hlavných predstaviteľov vrátane prezidenta pred pár hodinami avizovalo, že ak sa situáciu nepodarí stabilizovať, ukrajine hrozí, že sa rozpadne na 6 oblastí. Okrem toho, že by mohla nasledovať príklad Kórey, Konga, Sudánu či niekdajšieho Nemecka, čo je už známy fakt, hrozí aj oddelenie pohraničných oblast, o.i. Podkarpatskej Rusi. Píše o tom server chelemendik. Poznám viacero ľudí z tejto oblasti a drvivá väčšina z nich je už desaťročia nespokojná. Ide prevažne o Rusínov, ale i Slovákov, či Maďarov, ktorí odmietajú byť Ukrajincami. Minimálne od roku 1995 sa snažia osamostatniť. Mnohí si možno ešte pamätáte časy, keď táto oblasť patrila ČSR. De facto nikdy v dovtedajšej histórii nepatrila pod "ruské" kraje. Mnohí a najmä mladí ľudia by boli oveľa radšej, keby oblasť patrila opäť Slovensku. Bolo by to zaujímavé, avšak pre nás nevýhodné živiť ďalšie "hladné krky" a prispieť tak k zhoršeniu ekonomiky štátu. Mnohí z opozičných lídrov však túto možnosť berú ako pomerne pravdepodobnú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A to hned z niekolkých dôvodov:
1. EU nemá Ukrajine okrem vyrabovania nič ponuknuť.
2. EU chce Ukrajinu len pre jej nerastné suroviny a lacnu pracovnu silu.
3. Rusko zachránilo Ukrajinu pred ekonomickým kolapsom v roku 2014 tým že odkupilo od nej supisky či čo to za 15 miliárd dolárov (v prepočte) EU ponukalo cez 500 milionov.
4. Rusi chodia na dovolenky AJ k čiernemu moru hoci to maju aj Rusi ale chodia aj do Ukrajiny a na tom si Ukrajina pekne zarába.
5. Rusi si prenajímaju Sevastopol kvôli prístavu a prístupu k stredozemnému moru a na tom si taktiež Ukrajina zarába. Rusi na nu mysleli vždy.
6. EU ani nevedela že niaka Ukrajina existuje až teraz ked maju sancu sa dostať k jej zdrojom tak zrazu vždy EU chcela aby sa mala Ukrajina fajn.
7. Je to tak lebo tak rozhodla Ukrajinská vláda a tá malá hrstka demonstrantov s tým nič nezmôže. Ak budu protestovať stát má armádu. Co im to pomôže? Budu mať nižsie platy.
8. Rusko im aj má čo ponuknuť.
9. .........
10...................
11.....................
..................................................................................................................
Tých bodov a dôvodov prečo Ukrajina ma vstupiť do COlnej unie s Ruskom je vela.
Je to jednoducho tak ak budu srať políciu tak dostanu do čela.
Vsak už ich včera troch zabili.
Ludia nemaju čo NASILNE protestovať - pre tých čo sa obhajuju že vsak je tam demokracia.
Rusko aj na Ukrajinu myslelo narozdiel od EU a vláda sa rozhodla že jednoducho pojdu do COlnej unie a nie do EU.
CO im to pomôže ísť do EU?
Okrem zničenej ekonomiky a rozkradených nerastov?
Osud Ukrajiny má v rukách Putin a Merkelová s Obamom sa môžu aj posrať.
Samozrejme západné média v celej Europe hovoria že aká je tam polícia brutálna a chudáčikovia demonstranti len protestuju!
Ha-ha-ha. Ano protestuju a KLUDNE? Pokojne? Bez utočenia na policajné zložky?
A najviac ma zabil ten nápad že dali Janukovyčovi ultimátum že do dnes večera musí odstupiť.
To je totálne že na to aby sla Ukrajina do EU lebo nič iné si nezasluži.
CO spravia ked neodstupi? Zautočia? Dostanu dalsí do čela gulku?
Nech sa spamätaju oni su len obyčajní ludia 100%-tne závislý od státu, od jeho príjmov, a chcu bojovať proti armáde akože násilne?
To je fakt zabité.
No som zvedaví jak to skončí.
Ale aby potom neplakali ked vstupia do Colnej Unie a na učte budu mať aj tak 0 lebo nepracovali kamiony so zásobami neprisli. KEd bude len pre vládu nech neplaču.
Maju pracovať. Takto devastuju stát aj pracovnu silu. Ale najvaic na to doplatia oni sami a to si neuvedomuju.
ako to je? chcem tomu rozumieť
Chod radsej do Specnazu a tam sa mozes ukajat nad tym ako ti budu Rusi nakladat prdel.
uz davno nie,momentalne je tam jeden velky boj proti systemu,proti EU aj proti Rusku,tak ako vzdy Ukrajinci bojuju proti vsetkym za svoj samostatny stat v slapajach banderovcov..
a ako moze EU vyrabovat Ukrajinu?? sak ti ludia tam nemaju co do papule dat,mnohe mesta nemaju ani len cesty vybudovane o com snivate? a Rusi? z dodaviek lacneho plynu sa ukrajinec nenazerie
doteraz mali moznost urobit ti pro rusi svoj lud spokojnym,znicit chudobu a dat ludom pracu..nic z toho desiatky rokov neurobili,namiesto toho si stavaju vily a uzivaju si nesmierne bohatstvo..oproti prezidentovi je klicko bezdomovec co sa tyka financii a co myslite,kto postriekal klicka hasicskym pristrojom?? podla medii a konspiratorov su to predsa vsetko zaplateni ludia nie nie su,urobili to prave ti o ktorych pisem,ze bojuju za uplnu samostatnost,nechcu byt pod nadvladou ani EU ani Ruska.
keby ludom dala vlada co si zasluzia,tak v pripade takycho demonstracii by som do nich strielal,ale oni na ludi jebu a ked sa ludia chcu obratit na zapad tak chcu ludom branit?
sami si za to mozu ,zapad nie je ziadna slava v sucasnosti ale stale sa tu mame ako kralovia oproti ukrajincom..ja ich plne chapem skuste si zivot na ukrajine vy mozno prezijete mesiac
a je dokonca este davno predtym nez padali prve molotovy - tie molotovy su len reakcia na ten lync ludi
a toto je najnovsie video mierumilovnych policajtov v mraze vyzliekli demonstranta biju ho ap ozuju s nim
ako za cias fasistov