v pohode, rozdelili nas do tried, potom chvilku v triede, potom sme isli na otvorenie sk. roka a potom domov... no a triedna nam slubila ze zajtra nam spravi prehliadku skoly, lebo to je jedno velke bludisko
Najskôr sme pred školou odmenili učiteľov - jedných potleskom, druhých vypískaním, následne sme v triede dostali kľúčiky od skriniek, slovníčky a rozdelenie seminárov a potom, po zistení, že sa mi semináre kryjú, som si to išla dať do poriadku a počas čakania na kompetentných sme si robili srandu z prvákov
@5 ja som na nich zazerala aby vedeli ze ma nikdy nemaju nasierat a blokovat schody ale tusim ze by ma nikto mentalne sposobily nenasieral vzhladom na moje oblecenie a vyzarovanie cistej nenavisti a vzdoru
nudne a som sa tesila ze fuu nova skola D sme tam nakonec hodinu sedeli a nic nerobili potom sme isli pozret kde budeme praxovat a konec to je celéé ta nasa triedna je pomala a kym ona povie jednu vetuuu tak akoze dovi dopo Nuda jaak...
@indifferentgirl radsej si vybudujem respekt hned teraz ako sa po nich rano rozblakovat (uz nam aj triedna vravela ze sme v rocniku kedy aj nechtiac budime taky prirodzeny respekt niekto to vychovat musi! ziadne statie na schodoch ked najivna uteka na hodinu!
@najivna hádam by nám toto povedala aj naša triedna, keby nebola odcestovaná ale hm, uteká? ja som myslela, že ona vždy s takým šarmom a ladným krokom príde aspoň o 5 minút neskôr
@indifferentgirl no ako kedy podla toho s kym ma hodinu ale u nas sa na tom baziruje a za 3 neskore je neospravedlnena tak to musi stacit ze chodim rano furt neskoro ale ja vseobecne nie som nejaky zastanca promenadovania sa skolskou chodbou (a odkedy uz nemame tych krasnych...chlapov z vyssieho rocnika tak pomaly ani nemam dovod chodit do skoly preto sa snazim dostat tam kam chcem co sa mi nedari lebo nejaka kopa sliepok stoji na schodoch a pisti lebo ma dneska 5hodin to najivna nema rada
cez príhovor riaditeľa sme sa ako vždy rozprávali, vypočuli sme si hymnu, pobrali sme sa do starých známych tried a nič zaujímavé.... pribudla nám nová spolužiačka
ja som na cirkevnom..takže stála som pred kostolom kym skoncila omša a potom sme saisli pozreť či sa nasa trieda este nezrutila a sli sme do mesta..vše
Ako som sa tam prechádzala (ešte pred rodičovským združením), tak také tri dievčatá a jeden chlapec pozerali... Nevedela som, že to budú spolužiaci. Ale taký namyslený mi prišli... Inak sú tam aj milé dievčatá, takých päť som odhadla... Chlapcov nekomentujem, jeden bol počas rodičovského združenia skoro celý čas otočený tvárou ku mne, tak som nevedela, kam pozerať... Učitelia celkom milý, triedna vraj trošku prísna... A dvaja mladý, pekný – modrooký učitelia (jeden bakalár). A tak, čo by som ešte také napísala... Budem cestovať autobusom aj vlakom... Ale o dva mesiace – zmena, snáď
no asi tak že sme hodinu hľadali školu... samozrejme sme meškali na zahájenie takže som chvalabohu hymnu zmeškala potom sa povedali pokyny na zajtra a šlo sa domov
máme novú triedu, po dvoch mesiacoch som sa videla s kamoškami a mali sme omšu na ktorú prišli aj bývalí štvrtáci a kamoška z inej školy, takže sme sa stretli takmer všetci pod jednou strechou
celý čas sme sa smiali lebo to bolo všetko divné spolužiaci budú myslím v pohode i keď sa ešte nepoznáme a strašne sme boli hladné a máme triedu kde sa dajú normálne otvárať okná pre nás čo sa nám na ZŠ dalo otvoriť jedno okno takže úspech a máme aj závesy !!!!! (ako vidieť som trochu nadšená )
skoro som umrela nudou, na posledných dvoch hodinách ale inak sa dalo, horšie bolo ráno... som sa zľakla mamini, ktorá ma ráno budila... vôbec som nevedela čo chcela ani čaj som nestihla vypiť! Ach, jaaaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
bitch!
@najivna pekné, že určíš kto je pán hneď takto na začiatku
gymnázium už nie je to čo bývalo
máme novú triedu, po dvoch mesiacoch som sa videla s kamoškami a mali sme omšu na ktorú prišli aj bývalí štvrtáci a kamoška z inej školy, takže sme sa stretli takmer všetci pod jednou strechou
Ale potom to už bolo celkom fajn