Ako presvedčiť matikarku aby ma nenechala prepadnut ?
Ahojte riešim problem , som druhak na strednej škole na gympli a prepadavam z matematiky vychadza mi zatial 28% , (štyrka je nad 35%) a myslím si že to nevytiahnem čo mám potom robit ? akí fígel mam použiť na učitelku ako ju mam presvedcit aby ma pustila
Prepadni. Nehovorím na polroku, to by som ešte bral že ideš ukecať.. ale ak si taký debil, že si nezamakal na konci roka... tak prepadni, budeš to mať zaslúžene.
28% ? to je pre teba matika asi poriadny stalingrad 1942-43
nevim, buduci rok namiesto zakladania diskusii a ankiet typu "Voniate si vlastné prdy ?" alebo "Kolko za den vymocite ?" by si sa mohol venovat niecomu uzitocnejsiemu
Nechces prestupit na lahsi gympel alebo inde? Keby si to riesil takto, mozno by sa uz zlutovali, ze aj tak ides prec...sice neviem...ale aj tak do buducnosti...
skús počítať matiku.... ak budeš každý deň počítať 2-3 hodiny.... prípadne popros spolužiaka, ktorému matika ide, nech ti to vysvetlí.....
a keby si aj dostal 5, tak takýmto spôsobom spravíš komisionálky a neprepadneš.....a možno budeš mať aj poučenie, že začať učiť by si sa mal skôr ako na konci mája....
Presvedč ju nech ti dovolí napísať nejakú písomku opravnú.. skús ju presvedčiť nech zostane aj na doučovaní s tebou alebo čo..
Ja som tiež prepadal teda mal som známky 5, 4, 5, 4 a tie 4ky boli vždy z opravných písomiek.. a fakt už zostávalo malo času (aj zostáva) tak som ostal na doučovaní na hodinách som počúval (doma som ani raz sa neučil) a z testu som dostal 2 čiže už neprepadám.. (ano chcel som sa pochváliť že neprepadám ale hlavne ti povedať že ak jej ukážeš že chceš prejsť a že sa vieš aj učiť tak to dáš!)
nic ine sa na birdzi neda ocakavat len zosmiesnovanie a hejt hejt hejt. preboha, on sam musi vediet ze ci klame alebo neklame, ze mal tazke obdobie, sama to poznam, minuly rok som tiez prepadala z matematiky, hoci z ostatnych predmetov som mala ciste jednotky. nakoniec ale pomohlo, ked som zasla za nou osobne do kabinetu a povedala som jej co ako je, ze ucivo nezvladam, kedze mam osobne problemy a niesom na tom psychicky tak aby som sa dokazala sustredit na ucivo ktore sa mi tazsie chape, ze budem chodit na doucovanie (tak aj bolo), pravidelne a tiez to bolo sotva mesiac pred klasifikacnou a obisla som so stvorkou, aj to kvoli snahe.
@stalingrad1000 načo si sa nato dal keď sa nechceš učiť radšej prepadni a choď na SOŠ to jest niekdajšie SOU. Aj u nás takí boli ako ty a v 2 ročníku ich už nebolo. Jeden dokonca chodil na doučko ale venovať sa mu matike nechcelo matikárka mu dávala jednu šancu opraviť si za druhou a on furt len s guľou odišiel. ... To preto lebo sa tomu nevenoval. Choď radšej preč z tej školy nemáš na to.
@nikisweet Nemá... keď máš nechuť do učenia v krvi ani elektrošoky a lobotómia ti nepomože. Niekto je predurčený za vojaka iný na velitela má to v DNA nech povie či aj rodičia na tom neboli rovnako so školou.
@uspavanocka Čo čakáš od 80% spitých mozgov každý súčasný teeneger len rozmýšľa ako získať look & style ala Bieber, one direction albo riťfus a kde sa dá dobre spiť do nemoty. O a zabudol som na snahu získať tie všakované hračičky ala Batman.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
to už nejaký ministerský dickhead zrušil prijímačky alebo čo???
nevim, buduci rok namiesto zakladania diskusii a ankiet typu "Voniate si vlastné prdy ?" alebo "Kolko za den vymocite ?" by si sa mohol venovat niecomu uzitocnejsiemu
Ked si mal tazke obdobie, vysvetli jej to, povedz pravdu.
Ale necakaj, ze ti zrazu napise jednotku, povedz, nech ti da este jednu sancu, ze si napises nejaku pisomku aspon z posledneho uciva a douc sa to.
a keby si aj dostal 5, tak takýmto spôsobom spravíš komisionálky a neprepadneš.....a možno budeš mať aj poučenie, že začať učiť by si sa mal skôr ako na konci mája....
Ja som tiež prepadal teda mal som známky 5, 4, 5, 4 a tie 4ky boli vždy z opravných písomiek.. a fakt už zostávalo malo času (aj zostáva) tak som ostal na doučovaní na hodinách som počúval (doma som ani raz sa neučil) a z testu som dostal 2 čiže už neprepadám.. (ano chcel som sa pochváliť že neprepadám ale hlavne ti povedať že ak jej ukážeš že chceš prejsť a že sa vieš aj učiť tak to dáš!)
Keby si sa naucil aspon nieco a dohodol sa s nou ze ta vyvola nemal by to byt problem... ale ked pojdes na to vyhovorkami... no neviem...
ale ved ked rachnes len z jedneho predmetu tak to mas len komisionalky v lete ziadny stres
@neviemsivybratnick U nás takisto pod 50% bolo za 5... a to niesom z gymka.
@stalingrad1000 načo si sa nato dal keď sa nechceš učiť radšej prepadni a choď na SOŠ to jest niekdajšie SOU. Aj u nás takí boli ako ty a v 2 ročníku ich už nebolo. Jeden dokonca chodil na doučko ale venovať sa mu matike nechcelo matikárka mu dávala jednu šancu opraviť si za druhou a on furt len s guľou odišiel. ... To preto lebo sa tomu nevenoval. Choď radšej preč z tej školy nemáš na to.
ani to minimum na matiku? fakt? boze svet, preco vrhas zbytocnosti na Zem