no veď keď nechcem nakupovať tak nejdem do obchodu nie? a keď musím kúpiť len niečo tak to vezmem a idem rovno k pokladni, neviem či som nepochopila otázku abočo :ehm:
keď už do obchodu idem, tak mám cieľ a nikdy tam nechodím nezištne, takže ak obchod navštívim, nemám sebemenší dôvod tam len tak stáť a pozerať na tovar.
@phantasia som tak minule zhodnotil, ze jedina vec, ktorou ma kazdodenny marketing ovplyvnil a po com moje ego tuzilo bolo bmw, ale uz aj to ma preslo....mna nejak tie materialne veci neberu...proste mne nic netreba, mam vsetko v pazi nejak som moc ovplyvneny Tollem a mojou mamou asi tej tiez nic netreba xD
@method a vlastne nie, mám tonu kníh, tých sa mamonársky neviem vzdať a chcem mať raz obrovskú snobskú knižnicu, aj ak budú čítačky kníh všade, a mala by som byť posledný človek čo uznáva papier a tlač
@phantasia :happy: ja som skor na audiovizualne veci, citam malo a ked tak lit. na rozvoj osobnosti, romany a detektivky ma nikdy nebrali, najviac co som dokazal bol HP
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a inakšie nakupujem len v sekáčoch a tam sa nemám prečo ovládať.