Kazdy sa chce nejako presadit, aj ked si to neuvedomuje a nemusi si pri tom doslova a do pismena vykopat najskor jamu do ktorej spadne, aby sa odrazil od dna...
no asi nohami a mal by si sa poriadne polievat a hnojit aby si dobre kvitol a mal dobre plody
a co sa tyka pody druhov je vela mal by si si vybrat tu najurodnejsiu na nizinach lebo v horach sa tomu moc nedari .. preto BA vznikla na nizine lebo je tu urodna poda ale nevim ci ti pomoze ten vzduch a tie exhalaty to by bola s teba zmutovana rastlina
Greenhorn- dakujeme ti za vycerpavajuce vysvetlenie otazky, myslim ze ju fakt nikto nepochopil tak ako ty... ved ty musis mat IQ minimalne...neviem odhadnut ake IQ musi mat clovek aby pochopil TAKUTO TAZKU VEC...
to si si tymto akoze daco dokazal alebo co? nerozumiem akosi...
Tvoje rady ma potesili. Ak sa chce niekto presadit / byt slavnym /, tak by sa mal prestahovat do velkeho mesta, no tie exhalaty mi nevonaju, takze az tak velmi o presadzovani sa do BA neuvazujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Pamatam si tvoj nazor...
Musel som tuto diskusiu napisat este raz, lebo mi ju Azel vymazal...
Snad si si stihal precitat, to co som tam napisal pre teba.
Bolo tam, ze ci to aj ty tak robievas...
Tak to predychaj!
Kazdy sa chce nejako presadit, aj ked si to neuvedomuje a nemusi si pri tom doslova a do pismena vykopat najskor jamu do ktorej spadne, aby sa odrazil od dna...
Ano. Mas pravdu. Poda je dolezita a hlavne pevna zem pod nohami...
Mas velke stastie, ked si ju vies vytvorit aj sama a nie si zavisla na inych.
Skusim preformulovat otazku:
Ak sa chcem presadit, tak si vystacim s priostriedkami alebo k tomu potrebujem aj vhodne zazemie, pripadne umiestenie?
Mam zacat rovno s prostriedkami alebo spravit si projektovy plan?
Tak som to pochopil ja.
Nemam vo zvyku napisat nezmyselneee diskusie, ale ak by som aj taku napisal. Co by sa stalo?
Ved toto je predsa L-STYLE-ovy portal pre mladych a este aj zabavny. Tak o com to teda je???
Dobre si to pochopil. Je vidiet, ze mas dostatocne dobry I.Q.
No ak sa niekto chce pobavit, moze si moju otazku vysvetlit aj tzv. PO LOPATE a budeme pri korenoch veci...
Je to tak, ako si to napisal. Uz iba mozem predpokladat, ze si tuto diskusiu precitaju aj ti, ktori ju odsudzovali.
a co sa tyka pody druhov je vela mal by si si vybrat tu najurodnejsiu na nizinach lebo v horach sa tomu moc nedari .. preto BA vznikla na nizine lebo je tu urodna poda ale nevim ci ti pomoze ten vzduch a tie exhalaty to by bola s teba zmutovana rastlina
to si si tymto akoze daco dokazal alebo co? nerozumiem akosi...
Proste kto si co vsimne. Kolky z vas si vsimnu ze lne=1?
Tvoje rady ma potesili. Ak sa chce niekto presadit / byt slavnym /, tak by sa mal prestahovat do velkeho mesta, no tie exhalaty mi nevonaju, takze az tak velmi o presadzovani sa do BA neuvazujem.
Dakujem Ti za Tvoj nazor a prispevok v jednom.