No neviem ale je mi cudne ze chalni mozu babu nazvat hocjako a je to v phode ci uz zlatko, pusa, cica, milacik, moje..alebo hocco... no neviem ako maju baby volat svojich chlanov aby im nebolo trapne alebo aby im to nebolo blbee?? dik za kazde pomenovanie
Najlepsie volat svojho chalana vlastnym menom... Ja napriklad nemam rada, ked ma nejaky chalan vola vselijakymi moznymi menami, typu cica, moja(to absolutne neznasam)... Ale to aj vec nazoru, kazdy sa na toto diva inak
moje mojinko lasočky uf looobkam...tie slova nenavidim !!!! ja volam každeho inak...XD bratranca zobak....XD jednu babu blondýna XD sice je bruneta XD a taaq a partnerku som volal zdrobneninou jeho mena: ) takže taaaq: P
Podla mna by sme si mali vraviet presne tak ako nas to vtedy napadne a ako to citime a nie ked chcem chalanovi nico povedat tak budem pol minutu rozmyslat ako ho ma oslovit.. to je dost blbe.. .. nech ide vsetko zo srdiecka.. =P
a tak ja svojho priatela volam klasickymi sladkymi prezyvkami a nevadi mu to aj ked to poviem pred jeho kamosmi alebo vonku volam ho selijak : Murko mucko mojko mojenko bejby milacik laska nezbednik huncutik potvorka drobcek puska chrobacik , anjelik moj cokoladovy ,
ale svojich kamosov napriklad ke dojdem do triedy im poviem caute pusky abo tak
Tak v prvom rade menom.. Neznášam tie zvieracie pomenovania.. zajačik.. krista už len na pekáč ho hodiť... A keď nie menom, tak ty hajzel (dôraz na ty) zmrd (čo už)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Svojho partnera volam zlato, moje, alebo zdrobneninou krstného mena ...
ja tiez nemam rada oslovenia typu cica a caja a ani niektore zdrobneniny mojho mena
a naopak,mna "ti moji" najcastejsie volali "moja"
ale svojich kamosov napriklad ke dojdem do triedy im poviem caute pusky abo tak