Jedna moja nemenovaná .... spolužiačka, si vymyslela že ju ohováram, fotím, nahrávam... a to robí ONA! povedala to triednej a tá kra.a mi dala poznámku! Chcela by som sa tej spolužiačke nejako pomstiť, ale jej mama je učiteľka a jej každý verí (mne práve
v dvanástich? v dvanástich som spolužiakovi rozbil nos...je pravda, že som to nemusel spraviť práve na deň detí, ale už mi fakt liezol na nervy. daj jej facku. beztak budeš mať dalšiu poznámku. pekne jej vysvetli, nech ťa neserie a bude pokoj. aspoň chvíľu.
VY asi nepoznáte našu triednu. Však ma vyhodia zo školy! a inak ani rodicia mi neveria... ale to je jedno. proste potrebujem sa jej nejako spomstit, ale tak akoze nenápadne... ako aby to nevedela ze to ja... D
nevyhodia ťa zo školy. normálni jej daj facku a vysvetli jej, že nemáš záujem, aby si o teba obtierala hubu. a ked bude mať reči, normálne zdvihni zase ruku. však ste rovesníčky, tak čo!
koniec koncov, zlo sa zlom pomstí aj tak. aj bez tvoho pričinenia
@carole poznam to, ja som to zazil tiez! skatka to ignoruj a stoj si za svojim, lebo len ty poznas skutocnu pravdu!!!
ja casto krat pouzivam frazu po mojej mame ze: "mna moze urazit len inteligentny clovek" ...takze tym chcem povedat, ze pokial nemaju dokazy tak si sami sebe seru na hlavu.
no ked je tvoja spoluziacka tak si odsleduj kedy ide a ked budes sediet nenapadne vysti nohu a ona sa potkne alebo chod okolo nej s jedlom alebo niecim a drgni do nej a ako ze si si ju nevsimol
bože.. načo to riešiš? nič jej nerob! lebo keď sa na to príde, tak budeš mať ešte väčší problém...a učitelia to radi nazývajú aj šikana keď chceš, aby sa to skončilo, zavolaj si ju niekde kde budete len vy dve a porozprávaj sa s ňou..poprípade jej môžeš aj poriadne vynadať aby si sa aspoň ty ukľudnila...nikto nebude mať dôkazy o tom, že si jej niečo zlé povedala ale, radšej to nerieš...ži si svoje!...a pochop, ľuďom jebe
@carole - "Chcem konečne spáchať zločin za ktorý som bol odsúdený", je varianta číslo jedna - nahrávaj ju, foť ju, atď atď, rob to z čoho ťa obvinila a bol si usvedčený, a daj jej jasne najavo že prestaneš keď prizná že ťa ten prvý raz obvinila neprávom.
varianta číslo dva - nájdi spôsob ako dokázať že si to vymyslela, zájdi s tým za riaditeľom, a obviň triednu z protekcie. ľudia majú tendenciu vyspätkovať akonáhle z ich klamstva začne mať problém niekto nad nimi.
varianta číslo tri - nerieš pičoviny, ľuďia majú tendenciu brať pomstu ako reakciu na falošné obvinenie ako potvrdenie pravdivosti obvinenia.
varianta číslo štyri - poser sa že si dostala poznámku a poser sa že sa ti vo fóre všetci smejú kvôli tomu že sa ideš posrať z toho že si dostala poznámku.
Radiť fyzické násilie nie je vhodné...ale...ak Ti bude stále robiť prieky a nebude sa chcieť priznať, skús si to s ňou vyhovoriť- trebárs tak že je dáš facku. Ale zas žiaden brutál, nie že po nej hodíš stoličku, najlepšie by bolo ako už niektorý písali presvedčiť ostatných, presvedčiť rodičov a učiteľku. Rozhodne jej nič nenič z toho si narobíš akurát horšie a mohla by si si naozaj zle zavariť. Radšej pamätaj že raz ona bude niečo od Teba potrebovať a potom jej to môžeš pripomenúť. A neboj len tak Ťa zo školy nemôžu vyhodiť, nevylučuje sa za horšie veci, ani nemáš dokončenú povinnú dochádzku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
koniec koncov, zlo sa zlom pomstí aj tak. aj bez tvoho pričinenia
ja casto krat pouzivam frazu po mojej mame ze: "mna moze urazit len inteligentny clovek" ...takze tym chcem povedat, ze pokial nemaju dokazy tak si sami sebe seru na hlavu.
drzim ti palce
varianta číslo dva - nájdi spôsob ako dokázať že si to vymyslela, zájdi s tým za riaditeľom, a obviň triednu z protekcie. ľudia majú tendenciu vyspätkovať akonáhle z ich klamstva začne mať problém niekto nad nimi.
varianta číslo tri - nerieš pičoviny, ľuďia majú tendenciu brať pomstu ako reakciu na falošné obvinenie ako potvrdenie pravdivosti obvinenia.
varianta číslo štyri - poser sa že si dostala poznámku a poser sa že sa ti vo fóre všetci smejú kvôli tomu že sa ideš posrať z toho že si dostala poznámku.
a prečo Ti neveria ani oni? to sú taký nedôverčivý, alebo majú dôvod neveriť Ti?
bystre dievca!
P.S.: ale kdyby neco takéto...tak jej rozbijem hubu a už by si nemusela nič vymýšľať už by mala nejaký dôvod
Dan Millman (Pokojny bojovnik-odporucam pozriet)
Pochybujem ze si taka dobra ze to zvladnes, tak si nechaj nadalej radit od expertov.
@mayben preco mam pocit, ze vlastna skusenost?
@antifunebracka ...:/ áno ...ale ja som bola obeťou! :/
po obutí by zostala nepríjemne prekvapená
hmmm ale potom vychladnú či?
mi natstavila nohu aby som sa potkla. Ale naspadla som.
Teraz tu mám vymenované super sladučké pomsty )
Na vlastnú zodpovednosť!
1.Povedz jej pred triedou ( ak tam nebude učiteľ/ka) ,, ( Meno spolužiačky) tebe ten účes robila gorila?"
2. Ty s ktorého storočia si? Ukáž na niaku vec, ktorá je fakticky škaredá.
3. ále jasneže to viem, že si do ( meno spulužiaka) zabuchnutá!
4. Inač dneska si jedla cesnak však? Povedz jej....
5. Ako sa pomstiť na peračníku!
6. Zaobstarajte si miznúci atrament! A na záchode to na ňu tajne vylejte ( musíte z hora, ak sa to nedá, tak to nerobte!)
OK, dúfam, že pomsty využívate iba v tých vážnych prípadoch.
Jedno Vám ale poviem- tak či tak sa Vám to niekedy vráti......
Skús povedať pravdu,možno ti uveria
a ak nie tak ťa tvoji priatelia povzbudia