Caute,chcem sa spytat ci je na tom nieco zle ked sa pozriem na naheho muza v saune.Ci to nie je neslusne. Nemam nejaku uchylku? Ked som v suane tak sa mi stane (casto ) ze sa pozriet na prirodzenie nejakeho holeho muza. Nesledujem tym nic, len sa pozr
@nelape - "ako sa pozerať na chlapa v saune?": ak si žena tak samozrejme vzrušene, to ho poteší, ak si chlap tak nijako/vôbec, lebo to ho asi nepoteší.
asi som sa zle vyjadrila. Samozrejme ze v sune nechodia holi ale napr. v parnej saune si hola, mas pod sebou len uterak alebo osusku na com sedis. Mimo sauny sa chodi v plachte alebo s uterakom . myslela som tu nahotu v saune ako takej nie mimo V takej pare si hola a ked je zmiesana tak su holi aj muzi ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a úchylka to nie je určite...si aj ty nahá? myslíš, že muži sa na ženy nepozrú????
To si mala skor povedat
No nevime, je to pre teba nieco strasne sa pozret muzovi na pipik? Este si to nevidela?
ano, samozrejme ze som naha. Do sauny sa v plavkach nechodi. Je to nechutne s plavkami a hlavne nehygienicke .
ozaj keby si bola v zmiesanej saune, pozrela by si sa na naheho muza, pozrela by si mu to co ma dolu?
??? co ci existuje? sauna? samo ze existuje. zmiesana sauna kdekolvek na slovensku.
nechodim do sauny s nahymi muzmi
asi som sa zle vyjadrila. Samozrejme ze v sune nechodia holi ale napr. v parnej saune si hola, mas pod sebou len uterak alebo osusku na com sedis. Mimo sauny sa chodi v plachte alebo s uterakom . myslela som tu nahotu v saune ako takej nie mimo V takej pare si hola a ked je zmiesana tak su holi aj muzi ...