to sa ti nikdy nepodari...pretoze on ked ta chce inak jak kamosku tak to nikdy nebude take ozajstne praitelstvo pretoze on ta bude mat rad tak inak a bude vlastne na teba aj nahnevany ze ty ho nemas rada tak inak...
ja som bola v podobnej situacii a jedine riesenie je povedat mu ze ty to nesces a ak je vazne kamarat tak ostane kamaratom aj nadalej a po case ho to prejde ale daky mesiac ta mozno bude trosku ignorovat ale potom to bude v pohode mam odskusane a teraz sme znovu sper kamosi
nejde to..mne sa to nedaaaaa uz dlho neviem co s tym..hej a len tak pre info nejde mi to uz 2roky skoro..proste sme normal kamosi ale po istom case mu prepne a skusa nieco a kedze ja stale nechcem nic viac,urazi sa..a tak dokola..
ticho ty tam komentar c. 6 xD ja som chodil s kamaratkou 2 roky a zacali sme od 10 rokov ... xD chapes? lool... ale musim povedat ze na prelome 10/11 rokov zivota mat francuzaka je nice xd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
..či nechápem dnešnú dobu?
ale celkovo nechce sa mi to riesit, mas 13, mas cas, citaj knihy a pozeraj gossip girl