To si musíš dať len ty sama v hlave do poriadku.. že nič s tým nepokazíš a dotyčný sa určite poteší... a že je to jediná možnosť... že si treba veriť a všetky tieto veci ktoré nájdeš v každej knižke ktorá ti má zvýšiť sebavedomie... viac na martinus.sk
netrap sa tym, mozno to pride.. mozno nie.. mne sa omnoho lepsie kracalo do druheho rocnika.. ale never tomu, ze budes kamaratka so vsetkymi.. to sa pravdepodobne ani neda
Bolo by jednoduché Ti dávať rady, lenže ani ja nie som iná a vždy mi to trvá.
Ale aj @14 je pravda . No a potom všeobecná pomoc, nožnice, pravítka, kružítka, ak sa dobre učíš, poznámky, cigareta pred a pivo po vyučovaní.. Aspoň tak nejak som spozorovala.
Ja keď som v prvý deň išla na strednú tak som neskutočne stresovala. Hneď sa mi stal aj naj trapas že som sa zrúbala pred všetkými zo stoličky. A tak som sa "predviedla" a dala sa do reči s bababi s ktorými sme teraz naj kamošky. A ku ostatným som jedine prišla a začala s nimi kecať napr. jedna bola neskutočne prečačkaná tak som si z toho vyvodila že má rada oblečenie tak som prišla a ,,ahoj vau to je super tričko, inak ja som Renča...atď potom sa to už samo spustilo. Neboj nie si jediná polovica prvákov sa tak bojí. Proste si len ver a prihováraj sa , keď je nejaká téma tak sa zapoj a hotovo. Ono to časom príde.
lenže v triede je ten problém,že tie baby sa už medzi sebou poznajú,teda väčšina z nich, a žiadna z nich tam nie je v takej situácíi,že sama za seba,teda ako ja.Chalani-úplny nezáujem komunikovať,..už fakt neviem teda.Ale ďakujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale nie, proste si ver
A keď nepatríš do žiadnej skupiny tak ti ostane už len ten zvyšok čo ostane samozrejme za predpokladu že sa im nebudeš pchať do zadku.
Ľudia sú čudní
@1 @2 @4 (ach)
Ale aj @14 je pravda . No a potom všeobecná pomoc, nožnice, pravítka, kružítka, ak sa dobre učíš, poznámky, cigareta pred a pivo po vyučovaní.. Aspoň tak nejak som spozorovala.
Teda vlastne len na kofolu.