Dnes som sa ráno zobudila zachrípnutá a momentálne som bez hlasu, ktorý celkom súrne na zajtra potrebujem. Čo by ste mi poradili? (Viem, že existuje google, prípadne lekár, no ja som sa aj napriek tomu rozhodla vložiť moju dôveru do vás ) Poznáte nejak
@kofolavsrdci jeden dosť dobrý vokalista radil že voda + citrónová šťava, bez cukru, bez medu, bez hocičoho, teplé (resp. "hot" čiže asi myslel cca teplotu čaju vtedy keď už sa začína dať piť), síce on to hovoril špecificky ako prípravu pred vystúpením, ak máš zahlienené hrdlo, ale... predpokladám že by to mohlo fungovať aj na zachrípnutie... ale neviem, v podstate sa v týchto veciach nevyznám, to len tak "for your consideration", že možno...
Ďakujem všetkým za rady, ste super! . Vyskúšala som takmer všetko, už poviem aspoň zopár slov. Síce zniem ako chlapec, ktorému mutuje hlas, ale tak čo už
Kalciový sirup a z vlastnej skúsenosti ak potrebuješ spievať napr. a nemáš vôbec hlas, choď na pohotovosť nech ti pichnú kalciovku a ani nebudeš vedieť že si predchvíľou nemohla hovoriť
Ďalší účinný spôsob je med s cibuľou... Namočiť pokrájanú cibuľu do medu, nechať cez noc v chladničke a každý deň si dať čajovú lyžičku z tej šťavy ktorá si ti na vrchu spraví.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
2) Zohrej si mlieko tak aby bolo proste fest teplé
3) Zmiešaj dokopy
4) Vypi
Mne osobne to pomáha a ešte je to aj celkom chutné
(Dá sa aj pivo namiesto mlieka )
on/off
Ďalší účinný spôsob je med s cibuľou... Namočiť pokrájanú cibuľu do medu, nechať cez noc v chladničke a každý deň si dať čajovú lyžičku z tej šťavy ktorá si ti na vrchu spraví.