Silno dúfam že ma neukameňujete za to že tu obchendujem ale ako vidím je tu požehnane kravín takže nebudem až tak odveci...zrejme. Ide o to, že by som rada na internát, na SŠ, ale rodičom sa očividne zdám byť príliš mladá. Že na výšku nech idem kam chcem
Mami som rozumne 14 rocne dievca, ktore ma pubertu pred sebou a tuzi sa dostat daleko od zadretych starcov ako ste vy s tatom, chlastat, fajcit a kurvit sa. Tak si nesed na svojom debilnom mozgu a pusti ma na intrak, lebo inak sa zabijem pretoze mi nicite zivot !
je to určite len mladosťou? nemôže sa im proste nechcieť platiť za intrák, ak do školy môžeš podľa nich v pohode dochádzať? ak ide teda len o to, tak môžeš vytiahnuť, ako sa staneš samostatnou, lebo sa tam budeš musieť o seba postarať. okrem toho nestratíš -doplň počet- hodín denne cestovaním a nebudeš musieť skoro vstávať. budeš mať šancu byť súčasťou kolektívu a veď predsa aj tak budeš cez víkendy doma. ale musím povedať, že mňa samú by to asi nepresvedčilo.
@ena233@1 Vždy bude zrejme všetko individuálne. :/Čo pripadá ostatným v poriadku rodičom zjavne nestačí.
@anzu Samozrejme že ide aj o peniaze. Prepočítala som stravu, internát, cesty, vreckové a celé mi to vyšlo na max 70-85 eur na mesiac. Čo podľa mňa nejaké prevratné nie je. Aj som mame ponúkla zdroje informácií, ale nejak ju to nezaujíma. Najčastejšia reakcia na mňa - som tvoj zákonný zástupca a budem za teba rozhodovať až do 18tich rokov, potom si rob čo chceš. Viem že má pravdu len ma to mrzí, že ma ani nevypočuje
A tie stratené hodiny a vstávanie je dobrý nápad ďakujem
@8 , @4 , aaa tak ďalej , veď ja som rátala s tým, že keď tu založím tému vždy sa ozve niekto kto si rád rypne do pubertiakov MNo jhAsanQy shE tam qCeeM isth Len PrEtho lebQo v pjatoCqyy rhaDa phiYem wySoqo phercenTnÉé džuuSiQyyy ***x)
@sweetmerith GoogleTranslator mám tiež rada a nemám zaujem o taketo diskretne veci,
@ena233 Už mi rovno do očí povedali že im leziem s tým na nervy Ale vlastne ma to dosť trápi lebo mi zatiaľ nedali žiadny nejaký pádny dôvod prečo, príde mi to tak že sami v tom nemajú jasno.
@terazticho tak ak ti nepovedali dôvod, tak si ich posaď pred seba a povedz im že je to jednoducho výhodnejšie...
ako som čítala tá škola je 90 km ďaleko?
skús im vysvetliť že to bude pre teba lepšie, ve´d komu by sa chcela každé ráno a po škole trepať vlakom alebo autobusom.... a za ten čas by si sa mohla učiť
vieš niekedy treba pravdu trošku prikrášliť (viem o čom hovorím) a ke´d to nepomôže domŕzaj v kuse....
@ena233 No aby som to trochu objasnila je to trochu zložitejšie, pretože chodím na osemročku gympel, ale teraz som vlastne akoby v deviatke a chcem ísť na normálnu strednú. Terajšiu školu mám v meste, cesta mi trvá asi 20-30 minút do školy čo nieje vela ale aj tak štvrtinu idem pešo. 90 km je ďaleko tá škola kam chcem ísť, ale rodičia vravia že nech už zostanem tu alebo prestúpim na školu v meste. Navyše som si ešte takú školu vysnívala, že až...v trikrát menšom meste ako bývam.
A domŕzam, domŕzala som až z toho vzniklo to že ma nechú počúvať. Všade sú rozlietaní a vždy sa majú na čo vyhovoriť /na únavu, prácu že to budeme riešiť inokedy, alebo proste daj mi pokoj už s tým/ ....
take kinderka ako ty by nemali byt na intraku, ak este niesi kurva ,tak sa nou stanes . Vela kamosiek slo po zakladke na intrak a stali sa z nich kur.. co sa vyspia s kazdym npr. za cigu . Takze nad tym ani nerozmyslaj radsej.
@junkychess Kurviť sa, fajčiť a chlastat môžem začať aj tu doma, v tom nie je rozdiel. Myslím že pokiaľ sama nechcem a nezačnem vyhladávat takéto partie v tomto problém nebude..
@d170 Možno, len keď navrhnem aby sme sa šli na tú školu pozrieť napr. na dodčko aby v tom bolo jasno tak oni to berú ako uzavretý prípad že nikam nejdem a ani s nimi nehne.
tie si ta vyhladaju aj same . Proste ja s tym nesuhlasim aby kinderka ktore este nevedia co je zodpovednost,nevedia sa postarat sami o seba ,nieto este zit dalej od rodicov v takom mladom veku.
zrejme sa o teba boja, ale ja by som našich ais zabila kebyže ma nepustia,m aj keď vlastne u nás ma viac-menej nútili, keďže posledné týždne prázdninové som každý den omielala že ja do Nitry nepojdem nech ma preložia na školu v našom meste
ak je škola ktorú chceš vážne tak daleko, 90 km to mas 2 hodky cesty vlakom(teda aspon ja) tak im to proste povedz, ved to nie je myslitelne aby si denne tolko cestovala..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
šak to je úplne normálne....
PS: Kupis mi psa ?
@anzu Samozrejme že ide aj o peniaze. Prepočítala som stravu, internát, cesty, vreckové a celé mi to vyšlo na max 70-85 eur na mesiac. Čo podľa mňa nejaké prevratné nie je. Aj som mame ponúkla zdroje informácií, ale nejak ju to nezaujíma. Najčastejšia reakcia na mňa - som tvoj zákonný zástupca a budem za teba rozhodovať až do 18tich rokov, potom si rob čo chceš. Viem že má pravdu len ma to mrzí, že ma ani nevypočuje
A tie stratené hodiny a vstávanie je dobrý nápad ďakujem
@8 , @4 , aaa tak ďalej , veď ja som rátala s tým, že keď tu založím tému vždy sa ozve niekto kto si rád rypne do pubertiakov MNo jhAsanQy shE tam qCeeM isth Len PrEtho lebQo v pjatoCqyy rhaDa phiYem wySoqo phercenTnÉé džuuSiQyyy ***x)
Mimochodom, páči sa mi tvoje užívateľské meno – tiež som rád, keď ostatní zavrú ústa a počúvajú.
toto je jedna z najnormálnejších diskusíí aké som tu v poslednej dobe videla, tak ak chcete písať nejaké somariny choďte si to písať inde....
Ďakujem.
@ena233 Už mi rovno do očí povedali že im leziem s tým na nervy Ale vlastne ma to dosť trápi lebo mi zatiaľ nedali žiadny nejaký pádny dôvod prečo, príde mi to tak že sami v tom nemajú jasno.
ako som čítala tá škola je 90 km ďaleko?
skús im vysvetliť že to bude pre teba lepšie, ve´d komu by sa chcela každé ráno a po škole trepať vlakom alebo autobusom.... a za ten čas by si sa mohla učiť
vieš niekedy treba pravdu trošku prikrášliť (viem o čom hovorím) a ke´d to nepomôže domŕzaj v kuse....
A domŕzam, domŕzala som až z toho vzniklo to že ma nechú počúvať. Všade sú rozlietaní a vždy sa majú na čo vyhovoriť /na únavu, prácu že to budeme riešiť inokedy, alebo proste daj mi pokoj už s tým/ ....
Kedze @1 mi pripada ako vcelku ukonceny....
Jebnuty prispevok byva casto katalyzatorom k normalnym odpovediam.
Viacmenej vtipne to bolo
@d170 Možno, len keď navrhnem aby sme sa šli na tú školu pozrieť napr. na dodčko aby v tom bolo jasno tak oni to berú ako uzavretý prípad že nikam nejdem a ani s nimi nehne.
ak je škola ktorú chceš vážne tak daleko, 90 km to mas 2 hodky cesty vlakom(teda aspon ja) tak im to proste povedz, ved to nie je myslitelne aby si denne tolko cestovala..