Som v škole sa napchávala s kamošmi čokoládou, pokecali sme tam a tak... teraz som prišla domov... no a idem oberať jablká s kamoškou onedlho a pôjdem sa trošku učiť...
vstavala na tretiu hodinu, dostala vybornu znamku, dosla domov a stresujem sa z buduceho tyzdna, ked mame od pondelka do stvrtka priemerne 1.5 pisomky za den
skveleee nikto sa nema lepsie rano doktorka ku frajerovi krasne milovani a potom do skolicky oddychnut si potom zo skoly a svet hop klobaska zjem ta....mal niekto lepsi den?
Doma a poobede som sa zbytocne trepala do mesta k lekarke,ktora tam ani nebola...Posledne 3dni su hrozne,odvtedy ako som zjedla bielu cokoladu v pondelok je mi zle doteraz
@22 no ja som v skole mala na "desiatu" bielu Milku a par hodin po tom ako som ju zjedla mi zacalo byt zle v zaludku a ked som prisla domov tak to zacalo byt este horsie...bola super ta cokolada ale neni nad klasicku hnedu cokoladu uz je to vsak lepsie zajtra idem do skoly
no dnesny den je zatial uplne super...sice o stvrtej mam ist robit az do jedenastej ale to mi nevadi, lebo viem ze zajtra nemusim vstavat do skoly lebo nam dal majster volno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
žiadan sláva , všetko mokré po daždi, zamračene nad lesom hmla.
Branné spočívalo v zašívaní sa pred profákmi pri fajčení.
Cestou spat sme odtrhli od kolóny a odpochodovali vlastnou cestou.
Terazky sedím doma a pijem kafe.
No tak ako vždy ale sme dnes nemali matiku takže pohoda