Choď si zabehať, zacvič si jogu (najlepšie vonku na nejakom osamelom mieste, doma to ani mňa nebaví), prihlás sa na nejakú pohybovú aktivitu, choď do fitka, na plaváreň... podľa toho, čo ťa baví, resp. čo ti príde ako najmenjšie zlo, pokiaľ nie si športový nadšenec
Na margo športových nadšencov - ja som si myslela, ako nemám rada šport, ale šport je skvelý, fakt fakt fakt, len netreba byť lenivý
buď šport..alebo iba spoločnosť..stále buď s niekým , alebo rob niečo čo máš rád alebo niečo čo je pre teba zábavné.Jednoducho vždy lahni do postele taký vyšťavený , že nebudeš mať čas na depkovanie U mňa to tak funguje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Je to dokázané. A mám to otestované na sebe.
Choď si zabehať, zacvič si jogu (najlepšie vonku na nejakom osamelom mieste, doma to ani mňa nebaví), prihlás sa na nejakú pohybovú aktivitu, choď do fitka, na plaváreň... podľa toho, čo ťa baví, resp. čo ti príde ako najmenjšie zlo, pokiaľ nie si športový nadšenec
Na margo športových nadšencov - ja som si myslela, ako nemám rada šport, ale šport je skvelý, fakt fakt fakt, len netreba byť lenivý