Aka teoria je vam blizsia ? BigBang alebo ho stvoril Boh ? A kto je vlastne potom Boh ? Kto stvoril Boha ? Odkial sa do vesmiru dostala ta hmota ? .....
Big Bang "Malé zrnko superhustej a nepredstaviteľne horúcej hmoty vybuchlo v obrovskom záblesku energie, pri ktorej vznikol dokonca i priestor ako taký. Jeho rozpínanie pokračuje až po dnes." tomu osobne verim ja
tha to mozno ani Boh newie.. newiem ale tak asi najprv boli antikovia... stacitelia hviezdnych bran.. a potom sa objavili toti goauldi.. jak antikovia umreli.. sa povzniesli..
Pokiaľ si predstavíme Boha ako nejakú dokonalú súhru zákonitostí, tak prečo nie? Ale aj tak, Veľký Tresk vysvetľuje vznik vesmíru, no nevysvetľuje vznik všetkej tej hmoty, ktorá bola zoskupená v jednom bode...
Inak, ja by som navrhoval sa tým nezapodievať, lebo keď sa tu stretnú najväčší odjebávaci, každý so svojou teóriou, tak to tu moc pekné nebude Každý má vlastné presvedčenie.
oboje,,, boh bola jedna veľka hviezda... a ta vybuchla..... par buniek, ktore prišli na našu planetu, mohlo prisť niekde inde... takže su aj mimozemšťania... ale "boh" veľku moc nema, iba je stredom vesmiru.. a všetko sa toči okolo neho...
Ludia este nemaju poriadne predstavu co to vesmir je a uz hutaju ako vznikol. Kurnik na ziadnu planetu zatial ludska noha nevkrocila, tak ked budu mozno niekde na saturne, potom mozno zistia ze ani velky tresk to nebol a mozno na jupiteri ma boh vysunute pracovisko
podla mna big bang .....ale dost sa to setko vimyka s rozsahu ludskeho chapania.....pockajme si na ten urychlovac castic kedy ho spustia ja uz sa tesim ....snad nam to daco napovie
vytvoril ho Boh za 6 dni. na 7 .den sa isiel zrana vysrat a vzniklo z toho to, za co povazujem skoro cely tento svet. potom si dal nieco po zub a ked isiel do krcmi tak ho zrazila tava, ktora prevazala vtedy uhlie. a odvtedy sa o nom koluju historky ako z rozpravky
a teraz naozaj neviem ako vznikol vesmir a ak mam napisat pravdu tak mi to je jedno, su aj dolezitejsie otazky ako ta o vesmire. AHOS
do tohto sa nechcem zapájať, ale rozpínanie a sťahovanie kosmos-u (vesmíru) popísal už v 16. storočí židovský filozof Isák Lúria, ako boží nádych a výdych... to len tak pre zaujímavosť
Veľký tresk samozrejme pretože vesmír to nieje niečo čo popisujú v biblii myslím (ak nie tak sorry).
A nejak extra veriaca tiež niesom pretože ak by tu bol nejaký BOH tak by to tu nevyzeralo tak ako to vyzerá.
Ale vesmír to je nekonečný priestor ktorý je ťažko vysvetliť alebo pochopiť. Keď si predstavíme aká veľká je Zem, a že ona je v skutočnosti len malou bodkou vo vesmíre....
vesmir je len slovo ... to co vnimame ako vesmir je len obraz ktory je tu len na urcity cas on sa zas zmeni na nieco ine dolezite je to z coho je ten vesmir a to je energia a ta nezanika ani nevznika ta tu je stale tzv.boh ... nema vedomie ani inteligenciu ako vsetko ostatne ... vsetko je len tym cim ma byt inak by jedno bez druheho neexistovalo ...
príde čas, keď všetci pochopíme ako a prečo sme na Zemi.....nakoniec si uvedomíme, že ta pravda bola tak blízsko a my sme ju nevideli....................filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Určite ne Boh (blee)
Bohom sa radšej nezaoberajme, nevedie to k ničomu som zistil. Kto verí, nech verí, kto nie - jeho chyba
Veľmi sa nezaoberám vecami, ktoré presahujú moje chápanie.(Napr. kde sa tam tá hmota vzala a koľko jej muselo byť.)
a teraz naozaj neviem ako vznikol vesmir a ak mam napisat pravdu tak mi to je jedno, su aj dolezitejsie otazky ako ta o vesmire. AHOS
A nejak extra veriaca tiež niesom pretože ak by tu bol nejaký BOH tak by to tu nevyzeralo tak ako to vyzerá.
Ale vesmír to je nekonečný priestor ktorý je ťažko vysvetliť alebo pochopiť. Keď si predstavíme aká veľká je Zem, a že ona je v skutočnosti len malou bodkou vo vesmíre....
Samozrejme Teoria velkeho tresku - verim jej.
príde čas, keď všetci pochopíme ako a prečo sme na Zemi.....nakoniec si uvedomíme, že ta pravda bola tak blízsko a my sme ju nevideli....................filip