podla mna ma clovek talent vtedy ak mu ide nieco od ruky ako pride nato ze TO je TO prave tak to uz neviem ale zvykne to byt nieco naco casto myslime alebo nieco co mame radi podla toho co chces zistit musis robit veci okolo toho napr malovanie tak skus carbat a kreslit alebo ked technika tak nieco rob alebo pc ? tak ked vies zapnut a vypnut par prog tak to urcite ete neni talent ale talent je nieco comu sa nemusis venovat tak velmi ako ostatny napr z ucenim chalan A sa musi jednu temu ucit hodinu chalan B hodinu a pol ale tebe staci sediet na hodine tak to je talent ale ako mas ty pri citani tohto prist nato naco mas talent tak to neviem to by bolo velmi lahke
staci robit co ta bavi. podla mna uz to ze ta nieco nadmieru bavi je scasti talent. ale moj velmi dobry ucitel a profesionalny hudobnik mi vzdy hovori, ze talent je len 1% uspechu - zvysok je tvrda praca
ja uz som skusala velmi vela veci...v podstate kazde dva roky skusam nieco nove uz odmalicka sa snazim najst talent a nejak sa mi nedari...strasne ma bavi spev ale kazdy mi hovori ze na to nemam talent a je to hrozne...a uz nwm co mam este skusat...co by ste mi poradili??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
50% talent 50% chut ,a chcenie tu vec robit
"....baby? a vy ste ako zistili, ze mate dar pisat?"
aj ked clovek ma talent musi strasne vela robit preto aby ho rozvinul a mohol patrit k najlepsim v tom