Parádna diskusia Tak nad týmto som už dávno premýšlal ja chcem mať v tvare auta, aby ma v ňom zakonzervovali benzínom a na vrch nehádzali kvety, ale nové pneumatiky a budem spokojný ^_^
je mi to jedno, asi najlepsie spopolneny a kludne rozsypany niekde aby som nezavadzal ... skor by ma viac trapilo, ci si na mna spomenu len tak a v dobrom a nie na dusicky "lebo sa to patri" aby mi kraviny nosili ... najlepsi hrob je v "byt v dobrom v mysli ludi" - cim viac, tym lepsie
a nikto nechcete darovat svoje telo na vedecke ucely? alebo aspon aby sa na mne mladi medici ucili operovat/pitvat....myslim ze to je asi najuzitocnejsie
pohreb to viem úplne presne. ľudia by mohli prísť v čierno-lososovej farbe! kým by ma dávali pod zem, hral by Kid Cudi. neviem či chcem mať telo, alobo aby zo mňa bol popol, ale určite viem, že nechcem mať pomník. chcem iba čierny mramorový hrubý kríž (niečo ako pomník) ale s tým, že na tom kríži nebude meno, nebude nič.
Na priestrannom cintoríne, s pekným trávnikom, miernym podnebím, vetrom a občasným hmlistým slnkom. A k tomu nejaký heavymetal, samozrejme. Tu bude skvele, určite úžasne.
Ešte pridať na náhrobník zopár žiaroviek, neónov... A nielen to. Takú veľkú červenú hviezdu na vrchol. Päťcípu. Blikajúcu. Teda, meniacu farby. Rýchlo. Takú, čo dosvieti až na Mesiac. A samozrejme, do ohrady napustiť vodu, aby sa tam dalo kúpať. Len bude treba pridať ohrievač.
@matwejo ako na hroby chodievam aj mimo dušičiek, ale kraviny!? kvety sú odkedy kraviny? niekedy, keď si spomínaš na niekoho a vieš, že miloval napr dané kvety, tak mu ich odnesieš na hrob. prípadne aj iné veci. babine sme doniesli aj srdiečkový venček, lebo ona také mala rada a hrob je mimochodom podľa mňa krajší, ak na ňom niečo je, nie? a neviem, ale keď vidím neupravený hrob, bez kvetov, či sviečok, tak ma napadne len to, že proste na toho človeka rodina nemyslí (neberiem do úvahy, ak nikoho už nemá al sú mimo SR al podobné iné "dôvody" a tiež netvrdím, že to musí bezvýhradne znamenať, že na neho nikdy nemyslia)
@teriq to, ze ty/vy tam nedavate kraviny neznamena, ze vsetci tam nedavaju kraviny, ... a ako si pisala posledne, ze na hrobe nic nie je neznamena, ze na neho nemyslia ... nepotrebujem dokaz na to, ked som mrtvy, ale ked budem zomierat bude mi jedno kde sa fyzicky budem nachadzat a ci to tam bude pekne, ale ze ostanem ako dlhotrvajuca samostatna myslienka v niekoho hlave, alebo viacerych ...
@matwejo lenže ty si to napísal tak, akoby to tak jednoducho bolo, tak potom sa treba presnejšie vyjadriť a nie ako všeobecno :p
lenže to je myslím si, samozrejmé, pokiaľ ťa ľudia majú radi (čo majú a nemyslím si, že by sa to nejako mohlo zmeniť) a niečo pre nich znamenáš (detto) ale aj tak si myslím, že ľudia, kt som práve opísala a majú možnosť, tak ti jednoducho tie "kraviny" donesú
@etelnair no aj nad takym niecim som rozmyslaval u nas je taky kravin stary a tam sa chodievalo pit no a tam by ma mohli hodit do takeho mini mociaru ci co to je
Žiadny, použite ma ako hnojivo na marihuanovú plantáž. O hroby sa treba starať, chodiť tam, platiť miesto, odohnávať vykrádačov, nehovoriac o tom,koľko stojí jedno vytesanie písmenka, a keďže moje meno má dokopy 20 pismenok nepriala by som to mat nikomu na krku
Ja som videla dnes krásny pohreb a hrob - v jednej balade ...svoju mamu pochovali do zeme (bez truhly) a do zeme zasadili materinu dúšku ...také niečo by sa aj mne páčilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
vies co.. Ja hrob v ziadnom, ZIADNOM pripade nechcem.. Zelam si, aby vsetci lidia, co ma kedy spoznali a poznali, aby na mna zabudli..
jedine zelanie - pretoze najradsej by som bola umrela rovno teraz, bez spomienok, bez vsetkeho ; jednoducho nechcem, aby si ma lidia vobec pamatali..
a nápad so stromom sa mi páči...proste len niekde na strom dať tú tabulu alebo zasadiť nový
Ešte pridať na náhrobník zopár žiaroviek, neónov... A nielen to. Takú veľkú červenú hviezdu na vrchol. Päťcípu. Blikajúcu. Teda, meniacu farby. Rýchlo. Takú, čo dosvieti až na Mesiac. A samozrejme, do ohrady napustiť vodu, aby sa tam dalo kúpať. Len bude treba pridať ohrievač.
tento je idealny
lenže to je myslím si, samozrejmé, pokiaľ ťa ľudia majú radi (čo majú a nemyslím si, že by sa to nejako mohlo zmeniť) a niečo pre nich znamenáš (detto) ale aj tak si myslím, že ľudia, kt som práve opísala a majú možnosť, tak ti jednoducho tie "kraviny" donesú
Čo to trepem? Ja neumriem.
alebo velavravne Som luxus ktory ste si vy nemohli dovolit
organické hnojivo?
a k téme: klasický s nasadenými živými kvietkami