no na zakladnej a strednej jednoznacne dejepis...velmi ma bavil...raz som si precital ucivo a uz som ho vedel...a este na strednej som si oblubil slovinu(litiku), ktoru som na zakladnej neznasal...
literaturu, anglictinu, francuzstinu,dejepis, NOSku,varenie,technika obsluhy, a este ma bude bavit kopa predmetov co zatial nemam napri pravo, psychologia manazera, geografia cestovneho ruchu a tak, ekonomika ma asi bavit nebude ale zvladneme
Asi takú angličtinu najviac, je to hodina, na ktorú sa teším a programovanie je tiež sranda, nonstop na nete nič nerobíme, som zvedavá ako nás ide známkovať.
Najradsej mam hodiny Informatiky(INF),preto sme cele hodiny na nete....aah to su take odddychovky,vzdy letim na BIRDZ a pisem si so spoluziackami,co sedia vlastne pri vedlajsom PC....
na strednej literatúra, najmä prvý ročník, ale dominovala najmä estetika, a potom také útržky ďalšie roky vyberané kapitoly najmä zo zahraničnej lit. a štúrovci u nás, občas som mala rada aj chémiu, dejepis takisto, je to fasa predmet, aj na základke ma bavil zrejme najviac (na základke ani neviem, či ma niečo bavilo, základka je slepá etapa môjho života), a voči biológii mám všelijaké aj pozitívne aj negatívne poznámky, rozhodne však literatúra vládne u mňa dodnes a hotovo, biológia je občas improvizácia, vlastne botany teraz , no literatúra by mi neposkytla taký pohľad na svet očami vedy, čo znamená pre mňa veľa...aj ťažko povedať, či som medzi tými šťastlivcami, či nie som, čo študujú to, čo ich baví, pol na pol
ja obdivujem ludi ktorym idu prirodne vedy ale ja osm skor humanne zalozena a nemam rada ke dniekto povie ze humanne vedy su lahsie nez prirodne lebo je to kravina, ke dniekomu idu prirodne vecsinou mu nejdu humanne a naopak takze je blbost tvrdit ze niektore su lahsie ci tazsie
tazko povedat, ci mi isli humanne predmety alebo nie.. jasne ale je, ze ma nebavili. teda konkretne noska a este konkretnejsie filozofia. aj ked.. mnohe z toho bolo zaujimave, ale nasu noskarku si neviete ani predstavit. to treba zazit. slepa alkoholicka, sprosta ako tago.
Akože výtvarná ROFL jaké sme my mali rozhovory na výtvarnej a do pičeeeeeee no a tak fyziku som mala rada vtedy, keď som chápala učivu a tak čo ja viem... najoblúbenejší... žeby angličtina?
booze jak moze mat niekto rad litiku? bleee same biflovanie a este k tomu aj nudne blbosti...
Ja mam najradsej NOSku, lebo su tam zaujimave veci, a potom aj ta matika ujde, aj ked som z nej trosku mimo a aj nemcina sa da... Vitazi vsak PRESTAVKA
na zakladnej a aj teraz na strednej stale nenavidim fyziku,matematiku,chemiu na strednej chvalabohu nemame na zakladnej som mala najradsej vytvarnu,anglictinu,zemepis,dejepis, a teraz na strednej je to styling,reklamna tvorba,anglictina,ekonomika
na základnej som milovala výtvarnú,ale dosť často býva vyučovaná ľuďmi ktorí o tom nič nevedia, tak to aj tak na našich školách vyzerá... na strednej som mala rada psychológiu, dejepis a biológiu a na vysokej mám rada etiku, ktorú študujem, neverila by som, že obsahuje tak zaujímavé odvetvia tento rok mám predmet o manželstve a ľudských vzťahoch, naučím sa niečo nové do života
@29 moja kamarátka študuje na vysokej učiteľstvo matika-anglina a matiku vie úplne super,stále počíta nejaké príklady a je baba a celkovo sú tam samé baby na tú matiku
..asi matika, jedina hodina, na ktoru sa tesim..aj ked v nej nevynikam, ale mam ju rada ...rada pocitam priklady...nebavia ma take predmety co sa musim ucit, ako napr. litika, slovina,prirodopis..este neznasam vytvarnu, musim povedat, ze v Prahe sme mali super ucitela, vytvarna ma velmi bavila, no tu ta nasa trapna krava, oh, vidim ju tak je mi zle...a este ma nebavi hudobna a take kktiny, nemozem z toho...onicom to je...najviac ma bavi hadanie sa s uckami ked ich nejak odkurim, cela trieda rehot a ucka ako zamrznuta stoji a nechape
Na ZŠ ma bavil zemepis a dejepis. 1.ročník SŠ ma bavila latina a anatomia 2.ročník patologia a preventívne lekárstvo a teraz ma nebaví skoro nič iba solina a zdravotnicka etika
@27 to nie je pravda som baba (XD) a matika mi ide najlepsie ale nie je najoblubenejsia bo sa na nej nudim jak slak najoblubenejsi je asi prirodopis a zemepis a mozno nemina
urcite dejepis, najma dejiny 20.storocia - vojny atd. este aj celkom anglina, telesna, kebyze nemame debilnu ucitelku tak geografoa no a niekedy ale fakt iba niekedy matika...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
hm...ja mám rada chémiu...
neoblubene su vsetky co sa tykaju prirodnych vied
@11 heh jj tie tri spominane predmety nemavaju studenti moc v laske...ja som neznasal matika
ale vsimol som si ze babam taketo predmety vobec nejdu
Jedna lastovička leto nerobí
tak ani vynimky babi/matikarki na tomto nic nezmenia
Ta dobra myslim ze uci aj na vysokej skole, a je to vidiet.
Na VS co som mal tu (krv a) cest s profesormi matikarmi tak to je ovela vyzsia uroven nez nejaky sebelepsi matematicky gympel.
este nepoznam cloveka ktoremu by vyslovene nesli humanne predmety, ved taku NOSku si davaju na maturity vsetci co nic lepsie nevedia
vyhoda bola v tom ze na hodine si mohol spat a pred pisomkou sa naucit 20 stran a kazdy mal 1,2 prinajhorsiom 3.
Ja mam najradsej NOSku, lebo su tam zaujimave veci, a potom aj ta matika ujde, aj ked som z nej trosku mimo a aj nemcina sa da... Vitazi vsak PRESTAVKA
a teraz je to rustina ale to je uz na inej.
na SS - pozemne stavitelstvo , statika , telesna , vypoctovka ( hranie CS ) , ekonomika a este by sa mozno daco naslo
na VS - pravdu? tak pravdu! NIC! lebo ma tam ucia bud somariny alebo to co uz davno viem
No a na vyske sa vzdy najdu zaujimave predmety, tych je viac, takze sa mi ich ani nechce menovat
Potom na strednej hospodárske výpočty, etika a teraz psychologia, marketing a právo
- ešte mám celkom rada aj literatúru a matiku
neobľúbené: FYZIKA (!), geografia, estetika