Ja som prave teraz docital jednu stranku www.rael.org a ta prave hovori o evolucii povode cloveka atdd, hovori o tom ze ludia boli stvoreni mimozemskym zivotom preto aby sme aj my jedneho dna vytvorili dalsi zivot na inych planetach tak ako sme boli vytvoreni my toto je kolobeh vesmiru , takisto sa tam pise ze tito mimozenstania vzdelavali ludstvo pomocou svojich prorokov ako krisna mohamed atdd pise sa tam velmi vela o historii ci buducnosti a povode ludstva ale aj o tom ze to boli prave mimozenstania ktorich vtedajsi primitivni ludia povazovali za bohov vdaka tomu ze pre nich mimozemska technologia bola upne nepochopitelna (o tomto pise i daniken ) tak bol by som rad keby ste tu napisali co si o tom myslite VY mne sa ta stranka zdala byt super a rozhodne my odpovedala na hodne otazok na ktore nam ani nasi vedci nevedia dostatocne odpovedat
@laurica A co ak to bolo tak naplanovane aby sme aj my aj my ludia mali potesenie z vedy a techniky ako aj z tohto sveta a aby sme raz aj my vytvorili zivot na inej planete ?,
@stalingrad1000 ale mne je jedno, aj tak na to neprídem ako vznikol človek, ale došlo mi vtipné to UFO, vieš čo je UFO? v preklade - neidentifikovatelný lietajúci predmet... takže to môžu byť kludne aj ponožky, kým to nepotvrdíš, je to UFO... a nemusí to byť žiaden mimozemský život...
Kozmická loď stvoriteľov potom preniesla Ezechiela na miesto, kde mal rozširovať novinu:
„Vtom ma duch zdvihol i počul som za sebou zvuk veľkého hluku." (Ezechiel, 3.-12)
Proroka Ezechiela vzali do lietajúceho stroja ešte raz:
"...nato ma duch zdvihol medzi nebo a zem a zaviedol ma v Božích videniach do Jeruzalema..."
(Ezechiel, 8.-3)
Ezechiel potom spozoruje, že cherubíni majú pod "krídlami" ruky ako ľudia:
"A na cheruboch pod ich krídlami sa zjavila podoba ľudskej ruky. (Ezechiel, 10.-8)
"Nato si cherubi zdvihli krídla a pred mojimi očami sa pri odchode vzniesli sa zo zeme, podobne
s nimi aj kolesá... " (Ezechiel, 10.-19)
"Potom ma duch zdvihol a zaviedol..."(Ezechiel, 11.-1)
"Potom sa Jahveho sláva vzniesla sponad stredu mesta a zastala nad vrchom, ktorý je
východne od mesta. Vtedy ma uchopil duch a zaviedol ma vo videní, v Jahveho duchu, do
Chaldejska..." (Ezechiel, 11.-23,24)
Toľko o Ezechielových cestách v jednej z lietajúcich lodí stvoriteľov. Neskôr je opisovaný
ďalší zážitok:
"...Jahve ma vyviedol v duchu a postavil ma uprostred údolia, ktoré bolo plné kostí.“ (Ezechiel,
37.-1)
Tam sa odohrá "zázrak". Stvoritelia vzkriesia ľudí, ktorých jediným pozostatkom boli kosti. Akouž bolo povedané, v každej bunke živej bytosti sú obsiahnuté všetky informácie potrebné na
znovuvytvorenie celej bytosti. Stačí umiestniť jednu z týchto buniek, ktorá môže pochádzať z
pozostatkov kostí, do prístroja, ktorý dodá všetku živú hmotu potrebnú na rekonštrukciu pôvodnej
bytosti. Stroj dodá hmotu, a bunka vnesie informácie, plány, podľa ktorých má byť zostavená celá
bytosť, presne tak isto, ako aj spermie už obsahujú všetky informácie potrebné na vytvorenie
živej bytosti, vrátane farby vlasov alebo očí.
"Syn človeka, ožijú tieto kosti?... zaznel hlas a strhol sa lomoz: kosti sa zbližovali, každá kosť k
svojmu stavcu. Videl som, ako sa na ne uložili žily a mäso a na povrchu sa im natiahla koža,..
...vtom vstúpil do nich duch a ožili. I postavili sa na nohy, vojsko nadmieru veľké." (Ezechiel, 37.-
3,7,8,10)
To všetko možno uskutočniť veľmi ľahko a jedného dňa to dokážete. Na základe toho vznikol
veľmi starý obrad pochovávania významných ľudí do podľa možnosti čo najchránenejších hrobiek
tak, aby mohli byť jedného dňa opäť privedení k životu, a to naveky. Toto je časť tajomstva
"stromu života", večnosti.
V kapitole štyridsiatej je Ezechiel opäť odvážaný na lietajúcom stroji k človeku oblečenému a to je iba velmi mala cast zo setkeho velmi ma to zaujalo
všetko je to zakrývanie skutočnosti a zlahčovanie našej súčasnej situácie, jedina láska a modlidby chráni ľudstvo pred falošnými stvoriteľmi...onedlho bude všetkému koniec...........filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
pôvod človeka je : piča
sú to falošní proroci, pozor na to!!!!.-
prečítaj si proroctva Daniela a druhy príchod Ježiša Krista na zem na konci vekov........ten čas je tu ........
ako chceš zdôvodniť zrodenie ufónov?
filip
„Vtom ma duch zdvihol i počul som za sebou zvuk veľkého hluku." (Ezechiel, 3.-12)
Proroka Ezechiela vzali do lietajúceho stroja ešte raz:
"...nato ma duch zdvihol medzi nebo a zem a zaviedol ma v Božích videniach do Jeruzalema..."
(Ezechiel, 8.-3)
Ezechiel potom spozoruje, že cherubíni majú pod "krídlami" ruky ako ľudia:
"A na cheruboch pod ich krídlami sa zjavila podoba ľudskej ruky. (Ezechiel, 10.-8)
"Nato si cherubi zdvihli krídla a pred mojimi očami sa pri odchode vzniesli sa zo zeme, podobne
s nimi aj kolesá... " (Ezechiel, 10.-19)
"Potom ma duch zdvihol a zaviedol..."(Ezechiel, 11.-1)
"Potom sa Jahveho sláva vzniesla sponad stredu mesta a zastala nad vrchom, ktorý je
východne od mesta. Vtedy ma uchopil duch a zaviedol ma vo videní, v Jahveho duchu, do
Chaldejska..." (Ezechiel, 11.-23,24)
Toľko o Ezechielových cestách v jednej z lietajúcich lodí stvoriteľov. Neskôr je opisovaný
ďalší zážitok:
"...Jahve ma vyviedol v duchu a postavil ma uprostred údolia, ktoré bolo plné kostí.“ (Ezechiel,
37.-1)
Tam sa odohrá "zázrak". Stvoritelia vzkriesia ľudí, ktorých jediným pozostatkom boli kosti. Akouž bolo povedané, v každej bunke živej bytosti sú obsiahnuté všetky informácie potrebné na
znovuvytvorenie celej bytosti. Stačí umiestniť jednu z týchto buniek, ktorá môže pochádzať z
pozostatkov kostí, do prístroja, ktorý dodá všetku živú hmotu potrebnú na rekonštrukciu pôvodnej
bytosti. Stroj dodá hmotu, a bunka vnesie informácie, plány, podľa ktorých má byť zostavená celá
bytosť, presne tak isto, ako aj spermie už obsahujú všetky informácie potrebné na vytvorenie
živej bytosti, vrátane farby vlasov alebo očí.
"Syn človeka, ožijú tieto kosti?... zaznel hlas a strhol sa lomoz: kosti sa zbližovali, každá kosť k
svojmu stavcu. Videl som, ako sa na ne uložili žily a mäso a na povrchu sa im natiahla koža,..
...vtom vstúpil do nich duch a ožili. I postavili sa na nohy, vojsko nadmieru veľké." (Ezechiel, 37.-
3,7,8,10)
To všetko možno uskutočniť veľmi ľahko a jedného dňa to dokážete. Na základe toho vznikol
veľmi starý obrad pochovávania významných ľudí do podľa možnosti čo najchránenejších hrobiek
tak, aby mohli byť jedného dňa opäť privedení k životu, a to naveky. Toto je časť tajomstva
"stromu života", večnosti.
V kapitole štyridsiatej je Ezechiel opäť odvážaný na lietajúcom stroji k človeku oblečenému a to je iba velmi mala cast zo setkeho velmi ma to zaujalo
všetko je to zakrývanie skutočnosti a zlahčovanie našej súčasnej situácie, jedina láska a modlidby chráni ľudstvo pred falošnými stvoriteľmi...onedlho bude všetkému koniec...........filip
@kofolavsrdci jak malé decko som pozerala takú rozprávku kde sa žaby tvorili z húb