Moze to byt vyhodne aj nevyhodne, vyhodne v tom ze mozes skusit ine masko, pokial chces a malo by ti byt odpustene, a nevyhodne v tom ak si ten kto tu pauzu nechcel no pristupil si nakoniec k takemuto rozhodnutiu a nadalej sa trapis co bude.. prakticky je vas vztah na nule a navzajom sa nieco od oboch ocakava, co prispeje k porozumeniu alebo k rozchodu.. samozrejme ze je to blizie k tomu rozchodu no clovek nikdy nevie
@zajko30 hej presne tak ako si napisal, no je to hovadinka, ale vela parov k tomu pristupuje lebo sa boja toho co bude, strata slzy smutok samota aa tak
@veronikass ak uz by som sa aj k takej hovadine ako pauza odhodlal, a moja priatelka by sa zatial kurvila s niekym inym, tak by som ju kopol do riti a uz ju nikdy v zivote nechcel vidiet.. Pauza je si myslim o niecom inom a nie o tom "skusit ine masko"..
podla mna to az taka blbost nie je, ale v rozumnom meradle... ked ja mam napriklad nejake velke problemy, a potrebujem si ich riesit sama, tak poviem priatelovi, aby sme sa napriklad niekolko dni nevideli, pretoze viem,ze som nervozna a odniesol by si to on. pauza v tomto zmysle ano...
Pauza je hlúposť už len z princípu. Keď dôjde k pauze, muselo sa stať veľa zlého vo vzťahu a tým, že si dáte od seba "pauzu" to nie je riešenie. Treba sa o dôvodoch čo viedli k pauze porozprávať a snažiť sa ich odstrániť. Myslieť si, že pauzou sa stratia je detinské a neskúsené.
ale napr. takaa pauza ze jedna polovicka od druhej odcestuje na služobku,dovolenku alebo pododne(obaja su v kontakte na dialku) tak to urcite len posilni vztah ... poznam,zazil som
premna je pauza ako koniec len s tym rozdilom ze aste je sanca ze sa ku sebe vratime ..neuznavam pauzu typu ze budem sama aby som zistila ci mi dana osoba chyba, lebo chybat na bude /viac ci menej/ aj po rozchode .. preto treba skusit nieco nove .. nemyslim tym ze sa hned po pauze treba vrhnut na prvu osobu co vidime ale nebranit sa pritazlivosti ku inej osobe len koly tomu "co ak sa k sebe vratime" .. snad ste ma pochopili
Nejaký dlhoročný vzťah. - Možno to príde vhod. Ak sú problémy, tak sa možno aj vďaka tomu vyriešia. Možno si obaja uvedomia, že jeden druhému chýbajú, že nemôžu a nechcú jeden bez druhého byť... Možno práve naopak zistia, že to bol len jeden stereotyp a zistia, že bolo to krásne, bolo to fajn, ale už je to asi zrejme len priateľstvo...
Nejaký kratší vzťah. - Myslím, že je to blbosť, pretože kedy sa majú naučiť byť spolu v dobrom i v zlom, keď nie od začiatku...
CELÉ ZLE.. pauza? čo to je? .. čo sa môže v tedy a čo zas nemôže? cez pauzu sa môžeme obaja kurviť..? veď máme pauzu, tak spolu nechodíme... a tak dále.. .. ak by som dospela do takého riešenia.. asi by mi hrabalo.. pretože pre mňa pauza znamená čisto KONIEC.. a je to možno len oddialenie konca. ale nič viac nič menej..
kazdy tu len komentuje?ale ci to uz niekedy spravil, neprizna...
tak ja som to naposledy riesila cez "pauzu" a mozem povedat, ze je to uplna pcvina...pre mna bol koniec skor,ale chlapec si chcel nieco furt dokazovat...
a ta pauza...no utvrdila ma akurat tak v tom, ze zostavat v podobnom vztahu uz aj tak nema cenu.
No netvrdim, ze musi vzdy vypadat takto;
dvaja na tom musia byt rovnako, lenze ked uz su na tom rovnako - bud dobre, ci zle - rozhodnu sa pre vztah alebo pre rozchod
a tak mi z toho vychadza, ze je to len kktina, co sa k nam dostala z americkych filmov.
a v konecnom dosledku PAUZA pre niekoho (co bol aj moj pripad) znamená konecne "slobodu" >>> A ak je dotycny normalny, uz by sa s tym pocitom k predoslemu partnerovi nechcel vratit.
jedinú logiku v "pauze" vidím takú, že ak sa vzdiališ od svojej polovičky na dlhší čas, tak budeš vedieť, či ti chýba (po dvoch troch týždňoch) že či si naňho ešte spomenieš po dlhšom čase.... ale ak to navrhol on, tak je to najskôr @2
pauza znamená začiatok konca...pauza znaméná že jeden z páru si nieje istý svojou láskou...je to dosť blbé.. ..a pre tú 2 polovičku ktorá nedajbože prvého miluje je to iba úmorný čas čakania na niečo čo nepríde.
nemyslim si,ze pauza znamena zaciatok konca..ja som pauzu zazila a uvedomila som si,ze este nechcem koniec..a potom,bolo to fajn a mozno dokonca este lepsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
v inom pripade suhlasim, ze to je zaciatok konca
a
@2 1 súhlas
Nejaký dlhoročný vzťah. - Možno to príde vhod. Ak sú problémy, tak sa možno aj vďaka tomu vyriešia. Možno si obaja uvedomia, že jeden druhému chýbajú, že nemôžu a nechcú jeden bez druhého byť... Možno práve naopak zistia, že to bol len jeden stereotyp a zistia, že bolo to krásne, bolo to fajn, ale už je to asi zrejme len priateľstvo...
Nejaký kratší vzťah. - Myslím, že je to blbosť, pretože kedy sa majú naučiť byť spolu v dobrom i v zlom, keď nie od začiatku...
..., ale aj tak tam hrá veľkú rolu situácia....
pauza ---> ocudzenie partnerov ---> rozchod
tak ja som to naposledy riesila cez "pauzu" a mozem povedat, ze je to uplna pcvina...pre mna bol koniec skor,ale chlapec si chcel nieco furt dokazovat...
a ta pauza...no utvrdila ma akurat tak v tom, ze zostavat v podobnom vztahu uz aj tak nema cenu.
No netvrdim, ze musi vzdy vypadat takto;
dvaja na tom musia byt rovnako, lenze ked uz su na tom rovnako - bud dobre, ci zle - rozhodnu sa pre vztah alebo pre rozchod
a tak mi z toho vychadza, ze je to len kktina, co sa k nam dostala z americkych filmov.
a v konecnom dosledku PAUZA pre niekoho (co bol aj moj pripad) znamená konecne "slobodu" >>> A ak je dotycny normalny, uz by sa s tym pocitom k predoslemu partnerovi nechcel vratit.
tolko odo mna