Premýšlali ste niekedy nad tým, prečo ste tu? Prečo je toto všetko? Či je to len náhoda, alebo to má nejaký význam? Či máte zmysel života, a ak áno, aký to teda je? A ste k nemu blízko, alebo sa od neho úplne odklánate? Ste si vedomí, že...
že niekedy... si vtipná. Keby len zmyslom života ale celého kolosu skutočnosti a len snaha predstaviť si všetky pohyby vesmíru, Zeme, mesiaca, Slnka ako taký virtuálny model vesmíru je dosť hardcore. K zmyslu života sa nedopracuješ, pretože ten si každý určuje sám, keďže nás nikto nekontroluje, neutlačuje(našťastie), ak to práve nie my sami ľudia samozrejme... Skôr možnosti vzniku života, možnosti kontaktu s mimozemšťanmi, možnosti pochopenia celého toho... a len uvedomenie si aká je Zem maličká, a ako dobre je chránená Mesiacom a v ideálnej vzdialenosti od Slnka, značí že máme veľké šťastie. Zároveň nemáme šancu ísť na inú planétu, preto je veľmi nevhodné Zem tak ničiť ako to robia najväčšie firmy, ktoré pochopiteľne uprednostňujú peniaze pred nejakou "ochranou prírody". Neuvedomujú si nejaké globálne problémy a že majú omnoho väčšiu prioritu ako nejaké platidlo. ... Málo ľudí sa pozrie večer hore, ak vôbec vidia z balkóna oblohu, a okrem 3 sekundového pohľadu a zbadania hviezd si uvedomí že to sú iné vesmírne telesá a že"padajúce hviezdy" sú ateroidy, z ktorých kedykoľvek môže prísť väčší a skončiť a spustiť reset planéte Zem, ak by to ešte stihla kým by sa Slnko nezväčšilo natoľko, že by to tu bolo neznesiteľné a nevhodné pre život. Alebo tiež, príliš chladno.
Som tu, lebo rodičia chceli dieťa, ale mrzí ma, že akurát ja som bola víťazná spermia.. Rodičia by si zaslúžili lepšie dieťa ako som ja.. Ale ktovie, raz si možno uvedomím, čo bolo mojim poslaním na tejto planétke
zmysel života je robiť to čo ta baví a napĺňa, ked ráno vstaneš aby si si nehovoril a nepýtal sa či je toto to ako chceš žiť.
a vekom sa to mení, teraz je to premna šport, hory nejake investície, cestovanie a hlavne cítit sa fajn. Další rok bude asi podobný budem sa venovať hlavne sám sebe a dúfajme že sa dotoho pritrafí nejaká slečna čo bude mať podobné zmýšlanie ako ja.
a pak postavím ten zrub pri tej hore A bude sa rodina venovať rodine a neriešiť prijebané problémy spoločnosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
žiť vo viere, láske a kráčať po tŕnistej ceste k nesmrteľnosti...
a vekom sa to mení, teraz je to premna šport, hory nejake investície, cestovanie a hlavne cítit sa fajn. Další rok bude asi podobný budem sa venovať hlavne sám sebe a dúfajme že sa dotoho pritrafí nejaká slečna čo bude mať podobné zmýšlanie ako ja.
a pak postavím ten zrub pri tej hore A bude sa rodina venovať rodine a neriešiť prijebané problémy spoločnosti.
ale vie, teraz už aj ty honimirko...