Aky ma moj zivot zmysel, ked neviem prist na nazov detskej hracky ? :D
Ako sa vola ta hracka??? Takze, je to pre male deti, ale aj velki sa s tym pobavia Taka pruzina, co sa prehadzuje z ruky na ruku, alebo to spustate zo skodov a tak pekne to pada dole schod po schode aj ice ventura to mal a spustil to z tych obrovsky
uuuuu duhova pruzina....to si pamataaaam....kde sa to da kupit?? neviem si spomenut ako sa to vola...bolo by fakt blbe prist do obchodu a pytat si duhovu pruzinu?
hej ja som mala toho kedysi strasne vela doma...ale vzdy sa to natiahlo zamotalo a tak a oficialny nazov? netusim, ale nejaky to malo tusim lebo ja som to nevolala "pruzina"
ja som tomu hovorila "tota sranda"... alebo pruzina ... ale urcite to nesie nejaky "originalny" familiarny nazov pochadzajuci od malej cinskej tovarnicky na okraji nejakeho obrovskeho mesta
@34.. a nevolali.. a just nech mám radosť, že som na to prišla keď to zhrneme, oficiálny anglický názov je Magic spring, a slovenský buď pružina alebo struna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ale myslím, že to má nejaký príznačný názov nie len ´´pružina´´
Niektori ludia su ako ta pruzina.. nie su moc dobri na vela veci, ale vykuzlia ti usmev na tvari, ked su zhodeni dole zo schodov..
Plastic magig spring - čarovná pružina
» images.google.sk/imgres?imgurl=h...
@28 hej...nejake Chuang Ť'Jang
a končím, lebo už spamujem normálne