kks.mam chut vrazdit ked tu vidim takéto diskusie...
co mate do faku proti emacom?
tie posrate deti skazili cely tento styl..
malokde najdete skutocneho emača..
ja mam kamoša emača , skutocneho,ziadneho pozera.
nereze sa ani nic podobne. to len tie posrate deti z toho robia totalne napicu styl..
sry za tu nadavku,ale toto ma riadne vytáča....
@noxardna hej mas pravdu ja pocuvam evanescence a uz mi kamosky povedali ze emo ja im ze... odkedy je evanescence emo??? je to skvela skupina trosku aj gothik ale teraz staci ze niekde vidite na nejkych obrazkoch krv tak hned vsetci ze emo a co tak gothik???
proti skutocnemu emo stylu nemam nic ale tieto male emo deti co ani nevedia co je to je sila..jak to video na youtube emo zraz..ale hlavne ze nik nevedel povedat co je emo halvne ze mali poprefarbovane stupirovane hlavy na papuli 5piercov a poobliekany jak cirkusanti toto je detske emo u nas!
je mi to tak jedno...
ked ma niekto ofinu cez celu tvar, prudko cierno- ruzovo obleceny, akurat sa na nom zasmejem a idem dalej..
su na smiech, na nic viac.. lebo na Slovensku podla mna ti "pravi" neexistuju..a ak ano, je ich mozno 5 dokopy
cawte...ja som emo nehambim sa za to..nerezem sa ani nic potobne...podla mna je to len o hudbe..a nie o zivotnom style...cudujem sa ze niekto hovori ze nas nema rad ked nas nepozna..lebo kazdy sme iny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
co mate do faku proti emacom?
tie posrate deti skazili cely tento styl..
malokde najdete skutocneho emača..
ja mam kamoša emača , skutocneho,ziadneho pozera.
nereze sa ani nic podobne. to len tie posrate deti z toho robia totalne napicu styl..
sry za tu nadavku,ale toto ma riadne vytáča....
to je ten dlhý biely obdlžnik hore vpravo a vedla neho tlačítko "hľadaj"
kašlem na to či sú to pózeri, ich problém
ked ma niekto ofinu cez celu tvar, prudko cierno- ruzovo obleceny, akurat sa na nom zasmejem a idem dalej..
su na smiech, na nic viac.. lebo na Slovensku podla mna ti "pravi" neexistuju..a ak ano, je ich mozno 5 dokopy
ako keby to vravel niekto malomocný