Konkrétne ma zaujíma keď ma niekto namiesto klasickej zrenice niečo iné nejaký znak alebo niečo.Ja si napríklad chcem dať srdiečko len neviem čo na to ludia.Viem že mi to môže byť jedno ale napríklad podla mojej mamky je to nechutné.Čo na to vy?
srdiecko? O___________o takto extremne by som do seba zasahovala jedine tak, ze by som si kupila sosovky.. neviem ako si to myslela ty, ze si to chces "dat".. ale mne sa pacia normalne oci so zvlastnymi farbami duhovky, ale urcite nei ine tvary zrenicky
ja trpim miernou anizokoriou a jednu zrenicku mam vacsiu ako druhu. nepaci sa mi to. mne sa paci symetria. ked uz, tak nech su obe nejake netradicne a nie len jedna
nechápem ľudí ktorí si kvapkajú do oči kvapky na zväčšenie mihalníc a pritom iný ľudia s chorými očami si ich musia kvapkať celý život aby vôbec videli, alebo tí čo majú dobrý zrak a dávajú si len tak pre "krásu" šošovky (ach)
@andertvpa jedno oko mám umelé a tam som si to chcela dať nie je to o kráse šošoviek ale o tom že nechcem tajiť alebo sa pretvarovať že mám dve normálne oči keď to tak nie je preto som sa pýtala na názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@looolaaa1 porozmýšľam. skôr iba skrz of, neviem o čom by som tam tlácholil 4 minúty
tancuj tancuj vykruuucaj
nechápem ľudí ktorí si kvapkajú do oči kvapky na zväčšenie mihalníc a pritom iný ľudia s chorými očami si ich musia kvapkať celý život aby vôbec videli, alebo tí čo majú dobrý zrak a dávajú si len tak pre "krásu" šošovky (ach)
a ak mas jedno oko umele podla mna mozes byt rada , ze vyzera ako normalne ...
teda moja prava zrenicka yzera ako pacman