Že sa dlho neriešila a teraz to už bude len horšie...ako pre nich tak aj pre nás
Rodičia boli vychovaní tak ako boli a keďže nič iné nepoznali tak vychovávajú tak aj svoje deti ktoré za to v podstate nemôžu....a takto to ide dookola.
Plus štát ich ešte "rozmaznáva" tým že im dáva peniaze v podstate za nič...a pokiaľ sa toto nezmení tak sa nezmení nič.
Ale to je na dlhé rozpisovanie.
Môj názor na vec je taký že pokiaľ sa to nezačne riešiť nejako normálne (a nie že na to všetci politici budú z vysoka j*bať) tak bude veľa krvi...
- pekne bez milosti a byrokracie likvidovať neplatičov a čierne stavby tak ako pri bielych
- tvrdo podmieniť dávky civilizovanými podmienkami, ktoré my dodržiavame ako povinný štandard, napríklad: žiadne trestné činy ani drobné priestupky, nezamestnaní pravidelne dokladovať aktívne hľadanie práce na ÚPSVaR, žiadne voľné nechodenie si do školy u detí...
Ak by mala vzrásť kriminalita - okrem polície, ktorá by konečne mala čo zmysluplné robiť okrem sedenia v kancelárii, poberania výsluhového dôchodku, buzerovania bežných občanov a dokonca kradnutia odovzdaných peňaženiek (viď. nedávna reportáž na SME) predsa máme aj profesionálnu armádu, ktorá nebude potrebovať žiadne drahé proforma cvičenia, dostane rovno prax. A namiesto teplučkého a luxusného väzenia (kde okrem platenia pobytu štátom si ešte môžu aj zarábať) ich tresnúť na protipovodňové stavby či výstavbu diaľnic, kým nesplatia škodu do posledného centa. Ak by náhodou niekomu z nich prišlo na um utekať, vojaci okolo budú môcť trénovať streľbu na pohyblivé terče. S "bielym" zlodejom/útočníkom/vrahom sa pri úteku nezaobchádza jemnejšie.
Že cigánske osady treba zlikvidovať... Tých "ľudí" buď zlikvidovať tiež alebo postaviť pre nich nejaké pracovné tábory kde by makali celý život a ich výplata by bola jedlo a posteľ ...
Tí čo majú domčeky alebo pekné byty a starajú sa o svoju rodinu tak ako majú, majú prácu, nemnožia sa len z toho dôvodu aby dostávali viac peňazí tak tí sú v pohode .. Tí nech si žijú ako žijú ..
@jaro1991 pozri to som napísala behom pár sekúnd, keby som to mala robiť tak určite by som to nejako domyslela.. ale v minulosti to tiež tak fungovalo, že proste keď niekto spáchal nejaký zločin tak bol vyhnaný.. napríklad v taliansku ale už neviem v ktorom období tak aj bieli by boli vyhnaní ale proste ked oni tu majú načierno stavby a ešte sú na nás drzí a neviem čo všetko.. ale nechcem to rozoberať
@matusha Dobre povedané, ale treba jej odpustiť omyl. Ešte je mladá
@flagrantine ja som tu už dávnejšie písal názor, že treba kúpiť ostrov, na tom spraviť smetisko a vysťahovať tam tých neprispôsobivých. Bude im tam sveta žiť. A okolie ostrova pre istotu zamínovať
Ale k téme, poznám aj slušných a nie málo. No Aj tak je ich drvivá menšina
p.s. ten ostrov by nás vyšiel podstatne lacnejšie z dlhodobého hľadiska.
no je to nevyriešitelný problém, kde aké kolvek realne možne riešenia sú absolutne nefektívne a tie otastné sú radikálne... či že najbližších 10-20 rokou sa stím nič neurobý a potom bude asi vojna, kde sa budu asi nejaké genocida romou
jebať na štát aj slovenskú politiku. Lebo politici sa ich boja a dávajú im byty a renty zadarmo.... Úbohe bude, bola aj navždy zostane... Skurvený incest, ktorý sa tu pohybuje a robí len problemy.... A ešte sa pred kameru davaju akí su chudaci ...
Z každého páru dvoch odjebať a je po probléme.U nás to už bohužiaľ nikto nevyrieši,pretože oni okrem rozmnožovania o nič záujem nemajú.Nanajvýš ešte čo ukradnúť,zničiť prípadne zabiť.V ich prípade som už ťažký rasista.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Proste zlých cigáňov nemám rada..
Rodičia boli vychovaní tak ako boli a keďže nič iné nepoznali tak vychovávajú tak aj svoje deti ktoré za to v podstate nemôžu....a takto to ide dookola.
Plus štát ich ešte "rozmaznáva" tým že im dáva peniaze v podstate za nič...a pokiaľ sa toto nezmení tak sa nezmení nič.
Ale to je na dlhé rozpisovanie.
Môj názor na vec je taký že pokiaľ sa to nezačne riešiť nejako normálne (a nie že na to všetci politici budú z vysoka j*bať) tak bude veľa krvi...
- pekne bez milosti a byrokracie likvidovať neplatičov a čierne stavby tak ako pri bielych
- tvrdo podmieniť dávky civilizovanými podmienkami, ktoré my dodržiavame ako povinný štandard, napríklad: žiadne trestné činy ani drobné priestupky, nezamestnaní pravidelne dokladovať aktívne hľadanie práce na ÚPSVaR, žiadne voľné nechodenie si do školy u detí...
Ak by mala vzrásť kriminalita - okrem polície, ktorá by konečne mala čo zmysluplné robiť okrem sedenia v kancelárii, poberania výsluhového dôchodku, buzerovania bežných občanov a dokonca kradnutia odovzdaných peňaženiek (viď. nedávna reportáž na SME) predsa máme aj profesionálnu armádu, ktorá nebude potrebovať žiadne drahé proforma cvičenia, dostane rovno prax. A namiesto teplučkého a luxusného väzenia (kde okrem platenia pobytu štátom si ešte môžu aj zarábať) ich tresnúť na protipovodňové stavby či výstavbu diaľnic, kým nesplatia škodu do posledného centa. Ak by náhodou niekomu z nich prišlo na um utekať, vojaci okolo budú môcť trénovať streľbu na pohyblivé terče. S "bielym" zlodejom/útočníkom/vrahom sa pri úteku nezaobchádza jemnejšie.
just my $0.02
Tí čo majú domčeky alebo pekné byty a starajú sa o svoju rodinu tak ako majú, majú prácu, nemnožia sa len z toho dôvodu aby dostávali viac peňazí tak tí sú v pohode .. Tí nech si žijú ako žijú ..
Ale proste osady vypáliť...
@flagrantine ja som tu už dávnejšie písal názor, že treba kúpiť ostrov, na tom spraviť smetisko a vysťahovať tam tých neprispôsobivých. Bude im tam sveta žiť. A okolie ostrova pre istotu zamínovať
Ale k téme, poznám aj slušných a nie málo. No Aj tak je ich drvivá menšina
p.s. ten ostrov by nás vyšiel podstatne lacnejšie z dlhodobého hľadiska.