umenie mám rada aj keď mi to málokto verí....ja si tak rada pozerám nejaké obrázky, občas pustím niečo vážne a tvárim sa pri tom tak strašne dôležito ...aj literatúru mám rada...a strašne divadlo...opery, ale najradšej činohru...ale ja osobne neviem zaspievať ani kohútika jarabého a nenakreslím ani domček so štaštnou rodinou
bez umenia by človek nebol človekom... u mňa má dominantné miesto hudobné. hoci snažím sa mu venovať aj aktívne, zatiaľ prevláda pasivita... snáď sa to v budúcnosti zmení
kedysi som strašne chcela byť maliarka v budúcnosti...ak sa dá nazvať umením aj návrhárstvo tak to mi je zo všetkých najsympatickejšie niečo podobné aj študujem
milujem umenie...ak rátaš za umenie aj písanie, tak potom týmto umelcom trochu fušujem do roboty...
a inak umenie oblubujem- rada si pozriem pekný obraz, sochu, prečítam niečo dobré a pod.
hudbu radšej nerozpisujem -proste moja doživotná droga
Umenie napĺňa môj život hudba ktorú počúvam, knihy čo čítam snažím sa kresliť (malovať) a tým vyjadrujem svoje pocity a nálady a keď píšem sa krásne dokážem odreagovať
Neviem si bez tohto predstaviť svoj život tak isto ako si ho neviem predstaviť bez jednej osôbky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a inak umenie oblubujem- rada si pozriem pekný obraz, sochu, prečítam niečo dobré a pod.
hudbu radšej nerozpisujem -proste moja doživotná droga
Neviem si bez tohto predstaviť svoj život tak isto ako si ho neviem predstaviť bez jednej osôbky