Práve som akokeby skúmala aký sú ľudia citliví(začala som to skúšať na spolužiakovi keď som mu hodila a hlavu plesnivú mrkvuXD) a zistila som to za tento deň, že je to podľa nielen odolnosti človeka, ale aj o to, ako sa k dotyčnému správa okolitý svet, ak
@maugly a potom sa divíme že je táto generácia taká...zaostalá? dúfam že na tom nie som tak hrozne ako moji rovestníci, ale predpokladám že bohužiaľ áno deprimujúce...musím poznmenať že vývoj tej hádky bol vcelku zábavný, ale ak má to @sexygirl skutočne desať nadáva podstatne horšie ako ja čo je ďalšie upozornenie na znižujúcu sa inteligenciu populácie
@alex458 ak sa na to skutočne odhodláš rada by som sa pridala, mám to dovolené? viem že som sadista, ale aspoň by som pomohla svetu, dúfajme. ale to by som myslím musela umrieť aj ja znova deprimujúce
Keby si po mne hodila len tak plesnivú mrkvu tak vezmem stoličku a už sa nepostavíš
Každý má iný typ osobnosti a takému cholerikovi veľa netreba. Takže lepšie neprovokovať. Ak by sa ti to stalo náhodou, tak sa ovládne aj cholerik ale takto - smola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
cau
a ne podla nicku to sudim
Každý má iný typ osobnosti a takému cholerikovi veľa netreba. Takže lepšie neprovokovať. Ak by sa ti to stalo náhodou, tak sa ovládne aj cholerik ale takto - smola