nočné mory mávam často. ani neviem o čom, len sa vždy budím na to, že buď kričím, v tom lepšom prípade plačem al sa trasiem. pekné sny mávam tiež celkom úmerne k tým morám. takže našťastie sa to nejako kompenzuje
a sny vnímam ako niečo, čo vysiela podvedomie. mám aj snár a rada sa snažím, vyložiť si aspoň niečo. a je pravda, že keď si tak spätne spomeniem, niečo to vždy malo do seba, možno si to len nahováram a len som si proste vsugerovala, že to by mohlo byť ono
ed. pamätám si na jeden... bola som tehotná. V sne som si hladkala brucho pri zrkadle (nebolo ešte veľmi veľké,ale cítila som,že tam je bábo). Nevedela som,ale s kým ho mám a všetci ma preto nenávideli strašné.
A o pár dní na to sme zistili,že sestra je tehotná
akurat som spal a ucim sa ich ovladat a mat lucidne sny ale akurad ma zobudil postar a ja tak nemam rad ked ma nikto zobudi a tak ma to vzdy kurva nasere ze mi vsetko skazil dpc kurva aaa.
tie krásne si už nepamätám, ale vždy, keď sa mi sníva niečo pekné, mám potom pekný deň, lebo to vnímam tak trošku ako realitu....
a tie hrozné sú keď sa mi sníva, že spím a nemôžem sa hýbať... následne na to sa zobudím, potom len načúvam, či v tej tme v izbe niečo nezačujem a ak hej, to je potom iný strach
najlepšie sa mi snívali asi pred polrokom, každú noc s mužom ktorého som milovala...sedeli sme v aute a držali sa za ruky, prípadne ma objal a povedal že všetko bude fajn...no ozaj fakt len sny
a najhorší? Chcela ma zmlátiť a znásilniť banda výrastkov na autobusovej stanici
neviem smaizdá zekedsom bola málá sami snival taky hnusny sen smamou stale dookola.. a daktoré sny uplne vnimám tak sa bojím ze sa mi to stane ked su strasne..:/ a teraz v poslednom case je v kazdom sne moj oco a vzdyjeto zle nieco snim..:/ proste stale snim ja neviem ci tojetym ze su aj take rodinne problemy alebo co.. alebo ja uz som stoho taak zesami sale snivaju snim sny..
Najkrajší, jeden čo si pamätám že som bola s Jacksonom Ratbonom stroskotaná na ostrove a som mu plakala na ramene lebo sme nemali z čoho platiť domorodcom nájomné Ale také romantické to bolo
A najhorší neviem... keď som bola malá sa mi snívalo že ma spláchol záchod, potom som to aj na výtvarke kreslila keď sme mali tému že sny
Alebo ešte raz sa mi snívalo že bol Michael Jackson na našej škole a koncertoval v zborovni. Som sa každého pýtala že či nieje mŕtvy a som mu pzoerala na zuby či ich nemá falošné A potom nám rozdával diamanty
takze teriq dobre hovoris ze podvedomie to vysiela bo je to pravda ... ja sa tymto zaujimam ... teda s coho a co su sny a vela som o tom citala ... no to ze mas take sny az nocne mory to ti nezavidim aj ja mam obcas take ... ale vtedy sa az strhavam a som spotena ako mys ... fuha mas snar ?? aj ja chceeemm...hopelight.. sak si ju mala byt naspet by som s toho spravila taky suboj ze ona by sa zobudila s tym ze ju nekto bije nie ja a to s tou sestrou no to je waaw .... takytypek.... no to viem to vie nasrat cloveka ked ta v naj sne nekto zobudi ,,,, kuolematon... no zaujimave cudne sny normalkomar..no to sa stava aj mne obcas .. pyromaniak .. tak to uz hej ..noha 05 .. hm treba menej mat fanusikov najme spevakom ako vidim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a sny vnímam ako niečo, čo vysiela podvedomie. mám aj snár a rada sa snažím, vyložiť si aspoň niečo. a je pravda, že keď si tak spätne spomeniem, niečo to vždy malo do seba, možno si to len nahováram a len som si proste vsugerovala, že to by mohlo byť ono
Ked mam pekny sen tak sa zobudim a nadavam.
A dobré mám skoro vždy..sú vtipne pozplietané .. mám rada sny
A o pár dní na to sme zistili,že sestra je tehotná
a tie hrozné sú keď sa mi sníva, že spím a nemôžem sa hýbať... následne na to sa zobudím, potom len načúvam, či v tej tme v izbe niečo nezačujem a ak hej, to je potom iný strach
ale inač mam celkom vtipne sny, keď sa zobudím len sa na nich smejem
a najhorší? Chcela ma zmlátiť a znásilniť banda výrastkov na autobusovej stanici
A najhorší neviem... keď som bola malá sa mi snívalo že ma spláchol záchod, potom som to aj na výtvarke kreslila keď sme mali tému že sny