dost bolo ema,hip hopu a vsetkeho na co sa tu bezne nadava, vymyslite svoj vlastny styl a opiste ho cim by s avyznacoval a ako by sa volal. moj by bol BIFLI-BIFLI a boli by to baby a chalani vs kolskych uniformach a stretavali by sa na lavickach v parku a
Môj by sa volal MODA-IN všetci by sa obliekali podľa najnovších výstrelkov módy a popri tom by nesmeli kopírovať ostatných, a zaviedol by som módu v nakupovaní v sekáčoch, hudbu by všetci povinne počúvali na svojich neznačkových mp3 prehrávačoch, stretávali by sa v kaviarniach a čajovniach kde je zakázané fajčiť.......ooooo kto sa pridá?
takže v mojej pamäti ostáva navždy to krásne spojenie "zla a dobra" v A Clockwork Orange, inak to neviem nazvať, ale nádherné (pre konzervatívnych šialené) scény, kde v pozadí hraje Beethoween a Alex pácha násilie...niečo podobné by som chcela vymyslieť, taký izmus, ktorý by analyzoval, spájal, rozvíjal možnosti prepojenia dobra a zla, využíval nezvyčajné objekty, prvky a podobne...nazvala by som to parailuzioizmus...odvodené z para-nepravý falošný, a iluzia
hmm..ten moj by sa volal Not Fake,a spocival by vtom,ze prislusnici sa musia vzajomne odlisovat,cize byt kazdy iny.Jeden by bol prehnane extravagantny,t.j.mal by napriklad ruzove teplaky opasane tou takou stuhou co sa dava na vianocny stromcek,zelenofialove tricko s portretom napr.svojej riaditelky(resp.riaditela)skoly,na nohach mokasiny a na hlave afro.Ina,teraz hovorme pre zmenu o dievcati by bola zas troska "normalnejsia",povedzme mala by dlhu ciernu suknu,Conversy na nohach a hore vrch z plaviek.Proste podstatou Noufejkerou by boli dva "extremy"-sialena extravagancia v protiklade s elegantnejsou deviaciou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A nebodaj si myslel, že ten cop bude dolu?
takže v mojej pamäti ostáva navždy to krásne spojenie "zla a dobra" v A Clockwork Orange, inak to neviem nazvať, ale nádherné (pre konzervatívnych šialené) scény, kde v pozadí hraje Beethoween a Alex pácha násilie...niečo podobné by som chcela vymyslieť, taký izmus, ktorý by analyzoval, spájal, rozvíjal možnosti prepojenia dobra a zla, využíval nezvyčajné objekty, prvky a podobne...nazvala by som to parailuzioizmus...odvodené z para-nepravý falošný, a iluzia