Napiste mi,aky typ cloveka sa vam paci,ale nie zvnutra,ale zvonku,robim taku minianketu,pre zabavu.Napriklad,mam rad dlhovlase,alebo mam rada modrookych,mozete uviest aj priklad hercov,je mi jedno... DDD
Takato tema tu uz bola.. ale inak nech sa da na daneho cloweka aspon pozriet, nech to zas neni wolaka troska.. inak mi je to jedno.. a herec Jim Carey a spewak (gytarista) Tom DeLonge (blink182)
ja z vas umrem ,..... mne sa paci velmi ľadová socha, nesmie sa na povrchu topiť musi byt zpekneho čisteho ľadu, dobre viditeľneho, aby som nemusela hadať , ci ten clovek je pokrytec, a nech ma hrb a nech škuli, seco, hej vela liekov ja zerem velmi vela, jak si to ty vedel hned, mal by si ist studovat za psychologiu, ty si naozaj vynimocny, takych mudrych mi potrebujeme, aby bol svet este blbší
jeeejda mne sa pacia chalani co ma zaujmu hlavne usmevom rukami a oooocami...ked maju uplne chalanske ruky a taky zaujimavy usmev...ale najhlavnejsie su take hrave oci ze ked sa do nich kukns tak myslis ze je to len krasny maly chlapec a ked sa na ne nekukas vidis muza...
Som rada,ze tu aj niekto pochopil o co ide a mimochodom,to uz nikto nevie rozlisit rasy psie a rasy ludske?Jasne som povedala ,,cloveka",ak si z toho chces robit srandu,tak neodpovedaj,nemusis ist do toho fora.
Hmm, Gianluigi Buffon. Mílujem ho. Ale nie len koli tomu, ze je krasny, ale aj preto, ze je skvely brankar. No ale inak sa mi pacia aj ini... teda pekni chlapi. Nemam presne urceny tip, ze blondak s modrymi ocami, ee. Proste pekny chlap s iskrou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
lebo z nadpisu to vyzera na vlastnosti ale z tvojho prikladu na vyzor...
1.dlhovlase ciernovlasky
2.ciernovlasky
3.dlhovlase tmavolasky
4.tmavolasky
EQ