Ked je zima tak idem autobusom do Bahona odtial vlakom do BA na vinohrady a potom elektrickou do skoly alebo autobusom do BA na bajkalsku a odtial 75 do skoly A ked je leto nechodim do bahona autobusom ale na bicykli 1-2x za rok ma zobere otec autom alebo mozem ist este s mojou elektrickou kolobezkou do senca a odtial autobusom moznosti je vela a poznam chalana co isiel zo stupavy do ba pesi
Moja cesta do školy? Voľady kombinácia "duobusu" čo je vlastne trolejbus a autobus v jednom, ale v SR nepremávajú plnohodnotné duobusy, ale len trolejbusy s druhým motorom. A potom som presupoval na električku. Ale vrámci predvolebnej kampani nám zavideli novú linku, ktorá mi stojí tam isto ako trolejbus a ide až ku mojej školy takže teraz chodím novým autobusom (ktoré kúpili taktiež kvôli predvolebnej kamkapni) takže tak chodím do školy. Tomu sa hovorí cestovanie
nho vidim ze nikdo nedal ze na bicykli ale ja poznam z nasej skoly jedneho brutal ze old school chalan ma rovnu cesticku ulizane vlasky a brutalne ze vyzera jak ze tie roky styridsiate a chodi na takom brutalnom bicykli s kormanom typu M
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
a na zakladku som chodil aj bicyklom
mam to pestre kazdy den
tak ja cestujem vlakom..
...
a btw, kde píšem že mám stodvadsiatku?
nj, moskvič-stalinove sane..dobrý vkus *thumbs up*
pesibus (dokopy odhadom 2km) + vlak (50km) + elektricka/bus (3 zastavky... mozno 500m xD). co mam zvolit? vlak tam neni xD