Ahojte, mám alergiu na alkohol. Akonáhle sa napijem, objavia sa mi na tele vyrážky a začne ma celé telo svrbieť, taktiež mám v tej chvíli problém s dýchaním. Chcem sa len opýtať, či sa tu nachádzajú aj iní "nútení" abstinenti, alebo som ja jediná, ktorá t
Nepoznám nikoho s podobným problémom no pokiaľ ťa to nejak spoločensky neobmedzuje ani by som to neriešil..., V konečnom dôsledku zvyk vyhýbania sa alkoholu je určite prospešnejší ako ten jeho vyhľadávania...,
Ja mam na vsetko okrem becherovky a ovocia, ale u mna sa to napr. pri likeri alebo jagerovi prejavi tak, ze mi opuchnu pery, viecka, cele hrdlo a nemozem dychat, takze si so sebou nosim pre istotu zodac stale, lebo raz sa mi to stalo z jedneho hryzu rumby a brali ma hned na pohotovost ._. do 19 som vobec nepila lebo som sa bala, ale nejakym sposobom som prisla na to, ze becherovku dam v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale ak ti to vadí spýtaj sa mamky / ocka určite budú radi, že chceš piť ale nemôžeš ://
Ty vobec nepijes ani nefajcis?
Tvoje telo nedokaze rozlozit alkohol , ziadna alergia
ono podla mna kazdy ma alergiu na alkohol ten najvacsi notorik ako napriklad ja lebo tak chlast nikomu nerobi dobre
@hadimistr ee
@pinkhero sa mi hnusia spite deti, tebe ne?☻
Je to bojovník, takže si zaobstaral vozíček