Dobrý deň, prestal som brať tabletky Zenaro a na tretí deň ma začalo svrbieť telo, je to neznesiteľné. Zažil to už niekto ? Prešlo vás to ? Ak áno po akej dobe?
vopred ďakujem!
tak alergie môžu byť na všeličo, môžu sa vyvíjať... mozno si medzicasom dostal alergiu na nieco ine, ktoru ten liek potlacoval.... Ak ješ veci ako čokoláda, korenie, sladkosti, káva, čierny čaj, fajčíš.... pokojne ta z toho može telo svrbiet a možno si len organizmus odvyka od toho lieku, ked ta to prejde, daj vediet. Inak divne ze si ho bral 14 rokov, ked citrusy nejes, skor to vyzera, ze si mal alergiu aj na nieco ine. inak by si ho len tak nejedol 14 rokov ked ti stacilo vynechat citrusy...
Ako logicky ak si niečo vysadil ako môžeš mať na to alergiu? Druhá vec. Je logické ak si bral Zenaro z dôvodu toho, že máš nejakú alergiu. Tak ak máš alergiu užívaj lieky alebo chod kožnej prípadne alergologičke. Ja som tiež mal alergie používal som Dithiaden alebo Zodac. Ako ti môžme určiť diagnózu? Alebo ako ti pomôžeme? Na to sú odborníci tak choď za nimi miesto toho čo si tu písal si už mohol byť na rade u lekára.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a ja chcem len vedieť kedy to asi prejde