Má niekto z vás skúsenosť s dychovou skúškou? By ma zaujímalo, či je pravda, že keď do toho fúknem, výsledok čo sa tam objaví sa musí vynásobiť ešte 2 násobkom, aby to zodpovedalo presnej hladine alkoholu v krvi? Je to pravda?
to neviem ale minule som cital ze na tochotocnu darwinovu cenu kandiduje jeden typek co chlastal svojou zadnou castou tela a v krvi mu namerali pol percenta alkoholu ale uz bol po smrti
Marco NIE! je to hlupost to je ked ta chcu oklamat.
Tak to mojej sesternice skoro spravili mala 0,4 promile na zabave vypovedala a jeden jej policajt povedal, ze jej vypoved sa bude aj tak brat, lebo sa to vynasobi krat dva a potom sa zaokruhli na 1 promile.
Duhy policajt jej povedal, ze ktory pako to povedal. Ze to je hlupost. proste mas tolko promile a nevykracuje sa to. to by potom tie pristroje mohli byt uz tak zariadene. krat dva tak naprogramovane ale nie je to tak.
Mna to zaujima, lebo som si vcera zaspominal ako ma chytili na moju osemnastku polisi a dali mi fukat...nafukal som 0,32 a som ich prehovaral (aby to neposielali rodicom, do skoly a neviem kam este) , ze to je dost malo a oni mi potom povedali, ze to nie je malo, lebo sa to musi vynasobit dvomi, ze v skutocnosti som nafukal 0,64...ale aj tak som z toho nic nemal
HH, tak v tvojom pripade je to dost vela, to mas pravdu..ak by sa ti to este zdvojnasobilo, tak by si asi vonal korene fialiek...ale tak su typy ludi, co prezili aj horsie cisla
ako povedal chavez: niekedy sa to meralo v promile a je to stale zauzivane a preto sa to teraz prepocitava stale do promile... nove pristroje meraju uz v miligramoch
no a akoze...co je promile?? PRO MILLE... JEDNA TISICINA... cize na liter krvi kolko mililitrov alkoholu... (alebo na gram krvi miligramov alkoholu, ale pochybujem ze by sa to pocitalo hmotnostne...)
a ako bolo napisane-keby trebalo vynasobit znamenalo by to, ze nedokazu vyrobit pristroj co ukaze na displeji skutocne cislo, co je kktina...keby chceli tak si tam nadrbu aj druhu odmocninu krat logaritmus z daneho cisla pri zaklade 10...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Tak to mojej sesternice skoro spravili mala 0,4 promile na zabave vypovedala a jeden jej policajt povedal, ze jej vypoved sa bude aj tak brat, lebo sa to vynasobi krat dva a potom sa zaokruhli na 1 promile.
Duhy policajt jej povedal, ze ktory pako to povedal. Ze to je hlupost. proste mas tolko promile a nevykracuje sa to. to by potom tie pristroje mohli byt uz tak zariadene. krat dva tak naprogramovane ale nie je to tak.
hm..a to ta chytili fizli, ci si sam meral?
a ako bolo napisane-keby trebalo vynasobit znamenalo by to, ze nedokazu vyrobit pristroj co ukaze na displeji skutocne cislo, co je kktina...keby chceli tak si tam nadrbu aj druhu odmocninu krat logaritmus z daneho cisla pri zaklade 10...