Animovaná tvorba sa ani trochu neoplatí, ak to nemyslíš 100% vážne a nevieš úplne do čoho ideš. Na strednej ťa naučia úplne minimum a vôbec sa s tým nedá zamestnať, musela by si sa učiť aj doma aj po škole a ani to by ti nemuselo stačiť, toto je hrozne dlhá a namáhavá cesta, ktorá väčšinu ľudí ani trochu nebaví. Ako je to s grafickým dizajnom už neviem presne povedať. Ale za mňa určite dizajn. Záleží aj čo ťa presne láka. Ale ak nevieš čo je to vlastne animácia a čo všetko musíš robiť tak do toho radšej nechoď.
ja si dávam prihlášku na grafický dizajn, presne preto-- je tam viac smerov a podľa mňa je to zaujímavejšie
ale ak si teraz deviatačkou tak uvidíš že za ten rok to ešte stokrát zmeníš ale po čase sa dozvieš kde ťa to ťahá viac. vyber si to, čo nebudeš o pár rokov ľutovať a čo ťa neznudí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ale ak si teraz deviatačkou tak uvidíš že za ten rok to ešte stokrát zmeníš ale po čase sa dozvieš kde ťa to ťahá viac. vyber si to, čo nebudeš o pár rokov ľutovať a čo ťa neznudí