Mám takýto problém. Naša milá prednášajúca si zmyslela, že ako priebežné hodnotenie jej nestačí písomka, lebo je to nuda, ale radšej nám bude dávať také nejaké práce. Tak nám udelila hneď aj prvú prácu, v ktorej máme nejak z ľudí pomocou pár otázok vytiah
1. meno bohuzial neviem :/ ale je to chlapik co prisiel z indie kde mu umreli obaja rodicia vtedy mal tak 16 a za posledne prachy si kupil oblek a listok do londyna. Dnes vlastni siet restauracii a patri k najbohatsim ludom na svete. Tym chcem povedat ze moj idol je ten, kto sa z 0/priemeru dopracoval do najvyssich sfer
2. nejaka charizma, cielavedomost, tvrdohlavost, odvaha a chut riskovat
3. zatial osobny uspech je to ze som sa dostal na VS (a hned 3 keby som velmi chcel) a uspech co by som chcel dosiahnut je splnit si niektore sny (snad sa to da pochopit)
1. pre mna je to moj brat. pretoze prvy krat odisiel do zahranicia z vysky (nepoviem z akej, ale odist musel tak, aby prepadol, inak by ho ani za hranice nepoustili)-dokonca musel tej skole aj platit nejake prachy za to, ze odisiel. po 1 roku sa vratil, znovu robil prijmacky na tu vysku zobrali ho a momentalne je najlepsi z celej akademie..
2. aha tak to mam zhrnute v bode 1
3. tak zatial asi, ze ma vzali na strednu..a moj dost velky uspech je, ze som sa naucila nestratit sa v zivote..
4. uspech je nieco, co pocitujem ked prekonam a zvladnem velmi tazku situaciu
1. neexistuje clovek, ktory by bol uspesny vo vsetkom, takze jeden idol nemam. spomeniem napriklad zopar ludi, ktorych obdivujem co sa tyka sportovych uspechov: Michael Phelps, Hussein Bolt, Rafael Nadal,...
2. ambicioznost, cielavedomost, vytrvalost a okrem toho aj talent a nejake tie predpoklady...
3. nehanbim sa za nic, co som niekedy urobila a ani nic nelutujem. to povazujem za svoj doterajsi uspech a chcela by som aby to tak bolo aj nadalej. a nejake tie plany do buducnosti - dostat sa na tu VS co chcem najviac, potom sa nejako slusne uplatnit v zamestnani a zalozit si rodinu... taky normalny zivot myslim.
4. ludia nado mnou sa uz vyjadrili, co je to uspech, takze suhlasim v podstate so vsetkymi, snad by som este dodala, ze je to velmi pominutelna hodnota, je a o chvilu sa strati, strieda sa s neuspechom a tak, preto myslim ze je podstatne vztahovat ho na nieco konkretne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
2. Inteligencia, priebojnost, vizionarstvo
3. Zarobok 500sk/hod, vytvorenie vlastneho CMS v php.
4. Uspech by som definoval ako dosiahnutie vopred stanoveneho ciela.
Studium: fakulta prirodnych vied - aplikovana informatika
2. Talent, vytrvalosť, charizma
3. Môj osobný úspech bude ak sa dostanem na výšku tam kam chcem
4. Keď vlastnými silami dosiahneš po čom túžiš(súhlas s @1 )
Nikola, Prešov, gympeľ(trapas ale čo už
2-tvrdohlavosť, predstavivosť, prekonávanie prekážok
3-bc titul, a chcem dosiahnuť vydanie prvej knihy
4-úspech je to, čo pekne formuje vzťahy medzi ľuďmi, myslím to hlavne ironicky
2. CHARIZMA, mystickosť, filozofia...a áno asi aj ten talent dost
3. môj osobný uspech? takých drobných by sa naslo pekných zopar, ale dajme tomu moje koncerty, len by ich mohlo byť viac
4.neviem nakolko dobra definicia to bude, ale Asi to bude ked dosiahnem svoje vytycene ciele a som sama so sebou spokojna
no a tie udaje meno: Monika, Mesto: Bratislava, Studujem na pedagogicko socialnej akademii odbor kulturno vychovny pracovnik
2. nejaka charizma, cielavedomost, tvrdohlavost, odvaha a chut riskovat
3. zatial osobny uspech je to ze som sa dostal na VS (a hned 3 keby som velmi chcel) a uspech co by som chcel dosiahnut je splnit si niektore sny (snad sa to da pochopit)
4. uspech je splnenie zivotnych cielov a snov
Viktor, BA, manazment
1. pre mna je to moj brat. pretoze prvy krat odisiel do zahranicia z vysky (nepoviem z akej, ale odist musel tak, aby prepadol, inak by ho ani za hranice nepoustili)-dokonca musel tej skole aj platit nejake prachy za to, ze odisiel. po 1 roku sa vratil, znovu robil prijmacky na tu vysku zobrali ho a momentalne je najlepsi z celej akademie..
2. aha tak to mam zhrnute v bode 1
3. tak zatial asi, ze ma vzali na strednu..a moj dost velky uspech je, ze som sa naucila nestratit sa v zivote..
4. uspech je nieco, co pocitujem ked prekonam a zvladnem velmi tazku situaciu
2. tvrdá práca, odhodlanie, vytrvalosť, sebadôvera, talent
3. zatiaľ nič veľké: maturita, dostal som sa na VŠ na ktorú som chcel ísť, FCE
4. úspešný človek je ten, ktorý je sám sebou a čestne si získa uznanie ostatných
Jano, právnická fakulta TrUNI
2. ambicioznost, cielavedomost, vytrvalost a okrem toho aj talent a nejake tie predpoklady...
3. nehanbim sa za nic, co som niekedy urobila a ani nic nelutujem. to povazujem za svoj doterajsi uspech a chcela by som aby to tak bolo aj nadalej. a nejake tie plany do buducnosti - dostat sa na tu VS co chcem najviac, potom sa nejako slusne uplatnit v zamestnani a zalozit si rodinu... taky normalny zivot myslim.
4. ludia nado mnou sa uz vyjadrili, co je to uspech, takze suhlasim v podstate so vsetkymi, snad by som este dodala, ze je to velmi pominutelna hodnota, je a o chvilu sa strati, strieda sa s neuspechom a tak, preto myslim ze je podstatne vztahovat ho na nieco konkretne.
Veronika, Považská Bystrica, gympel
1. Napoleon Bonaparte
2. inteligencia, prefíkanosť, obrovské ambície, odhodlanie a vytrvalosť
3. prijatie na strednú školu... inak úspechy zažívam takmer každý deň
4. úspech je keď dosiahneme svoj cieľ.