A su baby co mali sex aj v 12... boze co to meles? Chces sex? Myslis ze si na to ready? Tak to sprav od nas si povolenie nepytaj. Kedze sa pytas taketo koniny asi si nie isty tak to nerob.
ja poznam baby co mali sex aj v 12 co je dost ubohe su to obycajne chudery ako kazde co maju sex pod 15...podla mna by mal kazdi pockat so sexom aspon do 15 ked je to uz povolene aj zakonom
Podľa mňa nie je správne, že sa dnešní mladí do toho púšťajú skoro. Jednak to nie je zdravé, keďže telo sa ešte vyvíja. Lenže dnes je doba iná, súperí sa, kto skôr o to príde, a kto má viac sexuálnych partnerov. Sex nemá byť trofejou, ale pôžitkom. Je nevhodné s tým začať skoro. normálny vek je podľa mňa 17 a viac- tak ako už je spomínané v iných odkazoch. keby nebol sex prezentovaný všade, "deti" by nad tým ani nepremýšľali..ja som v 15-tich ani nerozmýšľala nad tým, žeby som s nim začala, proste to bolo skoro.
17. keby sme sa mali riadit nabozenstvom vsetci tak vykapeme jak chore krysy, nabozenstvo je v dnesnej dobe podla mna len umelo udrziavane a uz nema taky vyznam ako volakedy.
Lol sem še pobaviu. Som vedel, že táto drblá spoločnosť udáva správnu výšku, výzor, váhu aby si v nej bol akceptovaný, ale som nevedel, že existuje aj správny vek na sex. Ja mám 17, za necelý mesiac 18 a som panic a na sex sa este moc nechystám. V tych vekoch co tu vypisujete je sex jedine tak hračkou pre drblých pubertiakov (15-16) respektíve liečením si komplexov ešte drblejších pubertiakov, ktorí sa mylne považuú za dospelých. (17-150, samozrejme myslím tých, čo si mýlia sex zo športom)
mat ci nemat. nemat v 15 je lepsie ako ho mat. jednoznance. Ale zalezi od ludi ani nie tak od okolnosti skor je to o pysychike ale to len moj nazor. V tedy to mozu ti ludia aj lutovat alebo sa s tym este chvalit
zaujimalo by ma preco tu kazdy len na dievcata nadava ..najprv babiky potom kkty....no lebo chalani si vobec nedovoluju uz od jedenastich!...sex v skolach...s siedmej triede dobre ze nie...fakt je to zle s touto spolocnostou vymletou...
ale zase nehovorte ze to len baby...na sex treba dvoch..nie? ..teda teraz s chalanmi myslim ...a ked 24-rocny chalan chodi s 15- rocnou kvoli sexu...nie su normalni obaja asi
Je to vsetko na zamyslenie .Väčšina čomy odpisala na tuto temu ma pravdu.Hlavne som sa zamyslel aj nad odpovedou od Mica12.Je to pravda nerobi len dievca chybu večšinu chyb robi aj chalan ale su aj take pripady ze je aj baba na vinne všetkemu.No čo už všetko ide dolu vodou a predsa len čakat kedy pride ten spravny čas.
v spravach davali, ze prvakom na zakladke rozdavali taku knihu s radami ako prezit opicu po party a ako po nej samozrejme neotehotniet som skoro padol z kresla ked listovali jej obsah tema sexu je dnes podavana uz velmi malym detom, ktore si este ani poriadne neuvedomuju, co to sex je a su lahko ovplyvnitelne mediami.. stratit panenstvo v 12 je predsa coolovee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
dnes mladne dievcence jebu v trinastich a v ich okoli sa to berie uplne normalne. krasna ukazka toho aka je dnesna mlades jebnuta
Zalezi podla situacie...ale to neznamena, ze takato situacia moze vzniknut napr. v 12 rokoch
1.mne ta veta absolutne nedava zmysel
A podla mna je to kazdeho osobna vec..
Nech si kazdy robi podla seba..
8.dobrý nazor
22. Nechcem vyvolať náboženskú hádku... Záleží od každého človeka, aké ma v živote priority.
ale zase nehovorte ze to len baby...na sex treba dvoch..nie? ..teda teraz s chalanmi myslim ...a ked 24-rocny chalan chodi s 15- rocnou kvoli sexu...nie su normalni obaja asi
Ja viem ze ta otazka je hlupa ale je aj dobra na zamyslenie...
Inak suhlasim s Pelly.