no neveril som dokiaľ som nevidel 80 ročného číňana (naživo) (50 kil, 168cm) ako pohadzoval 140 kilového čecha kade tade a potom spravil rýchly púder do hrude a čech začal dostávať krče do celého tela (techniky AIKI tuším, teda usmerňovanie vnútornej energie...)
Mozno sa mylim na mne tie techniky "krcu" neukazoval ale aikijutsu je celkom medzinarodne uznavane bojove umenie... (soke yamaue keydo alebo nejak tak)
tu su nejake jeho aiki techniky (ked som to videl prvykrat uz celkom davno smial som sa a celkom dost)...
no normálne, že existujú. až tak sa tým nezaoberám, ale mám kamarátov buddhistov, čo hej. btw. v Banskej Bystrici je v túto nedeľu o 19:00 voľajáka buddhistická prednáška, koho by to tak zaujímalo. no a proste viem, že to je, že to existuje, ale neštudujem to, vzdala som sa kedysi dávnejšie takýchto vecí medzi nebom a zemou lebo to vymýva mozog.
a indigové deti sú blbosť. mala by som ním byť podľa opisu aj ja a moja aura je zeleno-žltá. a to som sa tým zaoberala dosť, že by som nevedela o čom točím.
takú vnútornú energiu, ktorej aziati hovoria "čchi" má úplne každý, len nie každý vie naplno využiť jej pozitývne vlastnosti a trvá dlhú dobu kým sa to človek naučí
@5 kým to nevyskúšam na vlastnej koži tak som v tomto dosť skeptický, predsalen si neviem predstaviť ako by ma niekto mohol svojou energiou na diaľku fyzicky ovládať
nielen v ázii využívajú čchi v bojových umeniach, napr. ruská systema
urcite existuju a maju svoj vyznam a velky,raz som bola v tabore a bola tam veduca co sa venovala takymto veciam a meditaciam a vyznala sa v tom a urcite to vplyva velmi na nas zivot,je to sucastou nas a vyzerala byt stastna aj bola,bo vedela aky problem s cim suvisi a ako ho odstanit,bolo to zaujimave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
no neveril som dokiaľ som nevidel 80 ročného číňana (naživo) (50 kil, 168cm) ako pohadzoval 140 kilového čecha kade tade a potom spravil rýchly púder do hrude a čech začal dostávať krče do celého tela (techniky AIKI tuším, teda usmerňovanie vnútornej energie...)
Mozno sa mylim na mne tie techniky "krcu" neukazoval ale aikijutsu je celkom medzinarodne uznavane bojove umenie... (soke yamaue keydo alebo nejak tak)
tu su nejake jeho aiki techniky (ked som to videl prvykrat uz celkom davno smial som sa a celkom dost)...
@6
Nie som si istý, ale nie je to len z rozprávky? Lebo ak áno, tak to sem nepatrí, ináč hej.
a indigové deti sú blbosť. mala by som ním byť podľa opisu aj ja a moja aura je zeleno-žltá. a to som sa tým zaoberala dosť, že by som nevedela o čom točím.
@5 kým to nevyskúšam na vlastnej koži tak som v tomto dosť skeptický, predsalen si neviem predstaviť ako by ma niekto mohol svojou energiou na diaľku fyzicky ovládať
nielen v ázii využívajú čchi v bojových umeniach, napr. ruská systema