Pred pár dňami sme sa v škole na nábožku rozprávali o autoritách tak mi napadlo že čo pre vás znamená autorita a kto by ňou mal byť.... a vlastne má ešte dnešný mladý človek autoritu?
ja považujem za autoritu človeka ku ktorému dokážem mať rešpekt a
tazko povedat koho beriem za autoritu... obcas rodicov.. obcas ludi co mi mozu spravit dake pojeby (riaditelka skoly, policajti, stat..) ... a obcas aj ludi ktorych si niecim vazim.. ale vseobecne.. autority.. tazko s nimi.. nemam rada to pomenovanie..
@Fxx ja mám presne takú triednu... pred nou taký rešpekt že na hodinách ani nedýcham...strach rešpekt proste všetko možné... .ale to by som urazila titul autority ak by som je ho pridelila..
Tak ja poznam len nutene autority , to ze mam k niekomu respekt este neznamena ze je mojou autoritou pokial mozno vzdy sa riadim svojim usudkom. Chovam sa ku starsim ludom uctivo ale to len zo slusnosti.
Oni nevedia, ako to dnes chodi.... toto je nas svet nova generacia nove myslenie a este som sa nestretol so starym clovekom, ktory by tomu naozaj porozumel. A ani ja ked budem stary dedo fakt neplanujem mladych poucovat..... prave naopak ja sa budem ucit od nich ako byt modernejsi
@Bluepanter dá ale musí aspon vediet ako na to...mať v sebe tkaé podmanivé čaro...a je ťažko sa tomu naučiť lebo je iné byť prísny a nenavideny ako mať autoritu
@Fxx no ale aspoň si nenechá po hlave skákať ... ale ja tak sa nemôžem zbaviť predstavy že tvoj boss je dáky starý tučný dedo a niekto mu nezaplatil výpalné tak ti prikazuje aby si mu nohy zabetónoval a hodil do rieky
@Fxx dúfam že zajtra keď budeš stáť pred šéfom si na to nespomenieš a nevybuchneš smiechom ..lebo potom budeš mat ty tie nohy v betóne a to by som nechcela
respekt autoritu si mozes ziskať , ale len pre jednuskupinu lludí , ak budeš dobry pravnik budeš mat autoritu respekt medzi pravnikmi , ak budeš dobrý sportovec tak len pri sportovcoch , ked budes prezident ka budem mat autoritu tiež len pre urcitu skupinu ludí ....
aj keby si bol/a nejaky zabijak 1triedy tak nebudes mat autoritu u vsetkých ....
Ja sa snazim vybudovať respekt vo viacerých odvetviach uvidime co z toho bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
autorita je pre mňa ten, čo si vo svojom slove stojí za každých okolností, má veľa skúseností a vzbudzuje rešpekt svojím správaním a vystupovaním
Oni nevedia, ako to dnes chodi.... toto je nas svet nova generacia nove myslenie a este som sa nestretol so starym clovekom, ktory by tomu naozaj porozumel. A ani ja ked budem stary dedo fakt neplanujem mladych poucovat..... prave naopak ja sa budem ucit od nich ako byt modernejsi
aj keby si bol/a nejaky zabijak 1triedy tak nebudes mat autoritu u vsetkých ....
Ja sa snazim vybudovať respekt vo viacerých odvetviach uvidime co z toho bude