Z tohto? Tak nejakého vymletého kreténa,pri ktorom by som odpadávala jeho krásou a cítila sa podradne by som nechcela Čo sa týka druhej možnosti- mne nevadia škaredší chlapi, ale nejako tak škaredí, že by som asi z toho nemala dobrý pocit keby som mala s ním niečo mať.... Boha toto je dilema života XD (ach)
Toto sa nedá tak všeobecne proste posúdiť,každí sme iní a každý vnímame krásu inak
Nemám za čo hlasovať. Každý chlap vie byť sympatický a okúzlujúci keď chce, či je inteligentný, alebo nie.
Ide o to, ktorý ti dokáže niečo dať, niečo, čím ťa posunie a to môže rovnako dobre inteligentný, ale aj "hlúpy". Samozrejme, že inteligent má na to prirodzene lepšie predpoklady
Bohužiaľ každý chlap je zasnený a čaká na tú svoju krásnu vílu, ktorá sa bude vznášať po miestnosti a oni sa zalúbia.
Bohužiaľ oni sa namotajú na prvý pohľad, a až keď je neskoro zisťujú, že to nemalo zmysel.
My ženy rozmýšlame úplne opačne. Pozeráme sa dopredu a preto nesieme rozchody horšie ako muži a preto z nás bývajú "bezcitné mrchy" lebo vidíme skôr než oni, že to nemá zmysel.
Na túto skutočnosť zabúdame a preto vznikajú tieto zbytočné riešenice nezadaných a trápenia zadaných.
asi by som mala dat prvu moznost,ale proste nie! este na tom nie som mozno s hodnotami tak,aby som sa uspokojila so skaredym len preto,ze je mudry.a mozno ani nebudem (ale ja si najdem mudreho aj krasneho aj dokonaleho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a co ak ten skaredy ale inteligentny je vypocitava svina?
Toto sa nedá tak všeobecne proste posúdiť,každí sme iní a každý vnímame krásu inak
Ide o to, ktorý ti dokáže niečo dať, niečo, čím ťa posunie a to môže rovnako dobre inteligentný, ale aj "hlúpy". Samozrejme, že inteligent má na to prirodzene lepšie predpoklady
Bohužiaľ každý chlap je zasnený a čaká na tú svoju krásnu vílu, ktorá sa bude vznášať po miestnosti a oni sa zalúbia.
Bohužiaľ oni sa namotajú na prvý pohľad, a až keď je neskoro zisťujú, že to nemalo zmysel.
My ženy rozmýšlame úplne opačne. Pozeráme sa dopredu a preto nesieme rozchody horšie ako muži a preto z nás bývajú "bezcitné mrchy" lebo vidíme skôr než oni, že to nemá zmysel.
Na túto skutočnosť zabúdame a preto vznikajú tieto zbytočné riešenice nezadaných a trápenia zadaných.
Ameň