napríklad, ja by som sa bála, keby na mňa niekto používa triky. ak chceš babu na hranie, tak si za to zaplať. ak chceš babu na vzťah, tak buď trpezlivý a príde to samo.
to fakt si myslis, ze babu, ktorej sa pacis, by si mal nejako balit? ...ved, ked prebehne iskra, tak s nou kecaj normal ako s kamoskou + prihod nejaky nepriamy kompliment, najlepsie lahko eroticku narazku, a ide to....ak nie je ziadna iskra, tak sa s nou rozpravaj rovnako, akurat pri nebude chciet prijimat komplimenty, a ak ta este nepozna, tak pri sexistickych narazkach moze mat negativne reakcie, ale poznam take, co sa zasmeju na vsetkych tvojich vtipoch (aj perverznych), a i tak z toho nic nebude .ak to bude vypocitava p*ca, ktorej sa pacis, tak bude chciet nieco fakt specialne ako dobyvanie a pod....co uz
PS: je mytus, ze zeny sa zalubia do slov, takze ich mozes balit....ak ich fyzicky nepritahujes, mozes byt najlepsi recnik vo vesmire, i tak nic z toho nebude, ale ak vyzeras aspon priemerne a si dobry recnik, tak mas velke sance
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
[/img][/url]
@bangbangboom môžem ťa v stredu zbaliť? oblížem ťa a pošlem prvou triedou domov
výbava každého zvodcu žien
1.iba sex = spravaj sa ako sexualne zviera
2. emocny vztah s tym, ze ju skor-ci neskor pretiahnes = husti do nej sladke kaleraby
3.skutocny vztah = nebal ich...ak ma zena sancu byt s tebou vo vztahu, stane sa to spontanne, nie trikmi
Nepocuvaj ostatnych, celofan je na picu...
@16 Plnej straveniek?
Vsetky se-sexi ze-ny mi-lu-ju moj-swaaaaag....
Ale zúfalca ako si ty este nie
- put your number in my phone
- why?
- because I said (*ruky za hlavu
tomu by som to cislo fakt dala
treba vediet spravit toho hehe-ho ptm no..
PS: je mytus, ze zeny sa zalubia do slov, takze ich mozes balit....ak ich fyzicky nepritahujes, mozes byt najlepsi recnik vo vesmire, i tak nic z toho nebude, ale ak vyzeras aspon priemerne a si dobry recnik, tak mas velke sance